Ima jedan komad kod mog prijatelja na placu....pa me malo golica kakav je to motor....ono znate već, kako se pokazao, izdržljivost, mane ,vrline i sve ostalo što vam padne na pamet!
Volvo V-40 2.0 turbo
Collapse
X
-
Samo T4 dolazi u obzir, inace
No, lako se da preraditi originalno sa periferijom i ECU u T4, e onda TETAK vec moze da se prica da si CannonacAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Tetak pa sta bi sa hondomtoliko si je hvalio, kad ono,volvo ponovo u igri!?!?!?
Comment
-
-
svedska konjica osim snage daje i udobnost, sigurnost, lakocu voznje, preglednost, tehnologiju buducnosti.
u praksi sta je ispod lima i koji je bedz na autu je nebitno, ali kakav je osecaj u voznji i poslusnost auta na svakojake egzibicije se ne zaboravlja..
je li tako tetakvolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
I dalje tvrdim da je Honda odlična(pogotovo me je oduševila sa potrošnjom goriva i upravljivošću) ali treba mi porodični auto kako mi moja gospodja ne bi svakog dana kukala u vezi sa ubacivanjem devojčica(koje uzgred imaju 11 i 14 godina) na zadnju klupu!Kod Honde je to zaista loše rešeno.Naime kod vozačkog sedišta se pomera samo naslon dok desno sedište ima nekakav katapult kod koga ako pre vremena uspraviš naslon(što moja gospodja uvek uradi), sedište ostaje u položaju kako se zateklo.....Prilično komplikovano, sobzirom da se ja sa mojom ekipom vozim uvek u kompletu.Sad sve tri normalno uglas prizivaju Volvoa koga sam prethodno iz znanih razloga prodao....E sad ni ovaj 2.0T nije im baš po volji jer je najverovatnije preskup za registraciju i održavanje ali je u ekstra stanju pa će to da kompenzira!Naravno moja gospodja bi se najradije uvalila u neku VW četvorku ali su srećom preskupi tako da otpada!Mada....
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
"Sad sve tri normalno uglas prizivaju Volvoa koga sam prethodno iz znanih razloga prodao"
Odrzavanje Volva ? Sta ? Ulje ko ulje, filter ko filter. Sta vise?
Nema sta da se odrzava.
TuRbo model je robustniji u vesanju i nekida se tek tako ni na nasim putevima ,)
Slusaj ti te tvoje tetke i tetkice
B&BAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment