Ni mene dizel ne zanima, a koliko ja znam Opel sada koristi Isuzu dizele koji su zaista rade.....?Iskreno,Opel i sve što je u vezi sa njim definitivno ne može biti moj izbor!
tetak imam pdf sa komplet opisom V40 ali ne znam kako da podignem ovde naCB.
ukratko, motor 2.0T u V4 postoji samo u jednoj verziji (pod tom oznakom) i ima 1948 kubika i 163 KS pri 5250 obrtaja a obrtni momenat ravan u opsegu od 1800-4500 obrtaja i iznosi 240Nm.
ubrzanje 0-100 je 8,50 sekundi, maksimalna brzina 219 km/h.
sto se paketa tice bio je u ponudi Sport, SE i Sport Lux.
ceo spisak standardne opreme i opcionala imam u tom pdf (7 stranica) da ne prepisujem sve. uglavnom ne znam sta bih posebno zatrazio a da nije vec fabricki ugradjeno od opreme.
SE ima standardno alu felne od 16 coli (Toledo model)a Sport i SPort Lux standardno alu felne od 17 coli (Arcadia model).
To Brick brate to je taj auto.....ovaj ima Al. felne od 15 cola!Šta kažu kolika mu je potrošnja goriva? Ako nije problem možeš da mi to pošalješ mail-om, da ne davim druge.
To Brick brate to je taj auto.....ovaj ima Al. felne od 15 cola!Šta kažu kolika mu je potrošnja goriva? Ako nije problem možeš da mi to pošalješ mail-om, da ne davim druge.
da dodam da se na V 40 obaraju i prednja i zadnja sedista tako da mogu da se transportuju i dugacki predmeti u gepeku, recimo kontrabas. kada se obori suvozacko sediste duzina za stvari je oko 3 metra, moze i surf daska da stane unutra )
to je Volvo uveo na vecim modelima tamno negde 1979. godine a vidim da je sada to moda u aktuelnim karavanima gde se to reklamira kao neka vazna ( he he) novost i pogodnost
Comment