Pa, i bio je jedan...zna Hemi tuznu pricu, ja se secam samo fragmenata kako su Cigani rascerupali 500K, 50-ih godina...pripremite maramice da placete kada bude pisao.
U pitanju je bio 540K Spezial Roadster, video sam fotografiju "ponosnog" vlasnika kako stoji na haubi automobila, automobil je krajem šesdesetih isečen u staro gvožđe. Možete li da zamislite facu naslednika kada je saznao kolika bi danas bila vrednost tog automobila
Taj automobil ostaje kod nas, i uvezao ga je neki lik iz Grocke.
Lik iz Grocke nije uzeo ovog,ovo je replika...
Sinoc sam bio kod njega i pricali smo bas...
On je uvezao iz Amerike ORIGINAL 500K,tj. sve je na njemu originalno sem motora koji je od mustanga nekog...
I auto je nesrecnim slucajem izgoreo do pola,zapalila se garaza...
Auto se nalazi trenutno u Grockoj i ceka svoj red na kompletnu restauraciju...
A ovih dana se zavrsava Auburn iz 20 i neke,30 i neke,neka zver od auta...Isto tako se zavrsava Buick,ostale su neke sitnice...
Crveni Mercedes iz 36-e godine koji ovaj decko imao,o kom sam pisao u proslom postu je 500K,isto ORIGINAL sve sem motora koji je od Sevroleta...
Veceras je rekao da ce da mi nareze slike na disk pa cu da uploadujem...
Ako je taj Borin automobil original ja sam Hermann Göring glavom i bradom.
Pa, i bio je jedan...zna Hemi tuznu pricu, ja se secam samo fragmenata kako su Cigani rascerupali 500K, 50-ih godina...pripremite maramice da placete kada bude pisao.
U pitanju je bio 540K Spezial Roadster, video sam fotografiju "ponosnog" vlasnika kako stoji na haubi automobila, automobil je krajem šesdesetih isečen u staro gvožđe. Možete li da zamislite facu naslednika kada je saznao kolika bi danas bila vrednost tog automobila
Ako je taj Borin automobil original ja sam Hermann Göring glavom i bradom.
Ja sam rekao da je samo sasija original,ne da je komplet original,tako je meni Kolja rekao....
Inace Bora nije trenutno tu,u CG je,oterao je belog Kadilaka na snimanje nekog filma,vraca se tek 7-og juna...Njegov brat i ja smo drugari.
Od poliestera su napravljeni odredjeni delovi,posto nema nigde da se kupe originalni,a dal mogu da se naruce ne znam...
Inace taj auto vise nije u njegovom vlasnistvu...Stoji samo kod njega,posto novi vlasnik vozi auto samo kada je ovde,neki rus je kupio kako sam ga razumeo...
Evo slika kako je izgledao kad ga je uvezao,sad sta je tu org ili nije ne znam (za motor znam da je V8 iz Chevroleta),ja sam samo napisao onako kako je meni receno...
@Hemi
Evo imas sliku,jel to taj auto?
Ovaj drugi sad 500K sto je uzeo je do pola izgoreo,tako da ce on imati skoro celu poliestersku skoljku...
"Horse Power is how fast you will hit the wall,but TORQUE is how far you will move the wall after you hit it..."
Comment