Samo cev...
Katalizator
Collapse
X
-
Skinuo sam i imao sta da vidim, neko je izvadio sace vec pre mene=izduv cist 100%.Odem na dijagnostiku da mi kaze sta me zeza, posto malo pre nego sto nabije radnu temperaturu pocne da trza.Ako ugasim i uspem da upalim pocne da trokira i dimi i da radi na dva klipa, krenem i posle 10 metara sve normalno,ako ne uspem da upalim onda moram da cekam da se ohladi da bi je opet upalio.I lik pregleda sve i prijavi gresku ECT=davac temperature motora.Tako da mi to pravi probleme sa knedlama i ovo ono.Dzabe sam se napatio da skinem "katalizator",i odu jos plus oni dihtunzi na njemu, sad se cuje ko da imam remus
Toliko o mom autu,nek se uce sledece generacije na mom primeru
Comment
-
-
Ma zezam se ja, ne ide ona lose vuce odlicno, samo ima taj problem sa ECT-om i onda kad postize radnu temperaturu pocne da trza nenormalno jedno vreme hoce da se ugasi, i posle 5 minuta dodje sebi i sve normalno.Cekam da mi stigne senzor
Comment
-
-
Brate imao sam slican problem i nikad nisam mogo da provalim sta je,znaci ide nenormalno kad je hladna cim se zagreje kao da radi na tri klipa,secka nenormalno.. Znaci u tome je bila stvarali jbg nije vise kod mene...
MAZDA KLUB SRBIJA
Comment
-
Comment