Sad je lako biti general posle bitke pa tako i meni iz ovog ugla vise ne izgleda strasno kao kad sam slomio prvu osovinu
kolicina ubedacenosti je obrnuto srazmenra broju polomljenih osovina put bensedin na kvadrat
Mislim da je najelegantnije resenje da se napravi linija na plastici ostrim skalpelom koja kad se sve to sklopi ni nece biti vidljiva a daje prostora da se plastika svuce sa igle i obradi ona zelena masa, ko hoce. Mada iskreno kada sam skinuo zelene kondome i stavio crvene smd ispod nije imalo zeleni preliv nego crveno je sijalo. E da sam tu stao sad bi solio pamet munzeu i ostalim koji polomise bar po jednu ovako sam u listi strelaca a bogmi imam i het trik
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
LCD displej ima zelenu foliju koja je postavljena ispod samog lcd-a. Jedini nacin da je izvuces(govorim za BA) je da skines kuciste koje ide preko LCD-a i nakrivis sam displej, nezno naravno (na gore) i samo izvuces foliju tj. plastiku. Onda je displej neutralan, tj kupi svetlo od ostatka table. Naravno ako ides na varijantu led dioda to nece biti dovoljno da bez napora vidis odometar, najlaksi nacin je da izvuces jednu led diodu i stavis je u samo kuciste odometra tl. ispod LCD-a. Sto se tice rasipanja svetla, bar sto se tice BA varijanti cajgera, svetlo (koliko sam ja uspeo da shvatim i vidim) rasipaju sociva koja se nalaze ispod kartona tj. plastika i raspodeljuju ga ravnomerno po celoj tabli. Kartone(plastike) samo ne treba nesto preterano polirati, nego ih ostaviti malo grublje osmirglane jer ce se za nijansu bolje rasuti svetlo.
A sto se tice secenja plastika, svi bi mi to uradili sada kad smo sj.bali bar po jednu (neko i vise), ali kad nesto radis onda se nosis mislju, bar ja, e ima kad sam poceo da te uradim kako treba, i stvarno se bolje vidi posle smirglanja, ali neispravna tabla ili neosmirglana..... :-)
Meni na kraju sve radi,samo me laze cajger za 11 km/h , ali bar vezbam prostu matematiku dok vozim :-)))
Hteo bih nesto da pitam............Za mene i bas bas druge laike(ja sam medju njima).....Imam 128-icu i radio bih nesto na tabli,medjutim citam neke pojmove i nusu mi jasni.Prvo Kakvo je to secenje u cutteru,a drugo na kakvo brusenje se misli kad se kaze brusenje dioda?Unapred hvala
kiater je masina za isecanje zeljenih oblika iz samolepljive folije.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Pa kako sam ja razumeo,ja bih trebao imati neki sablon za cajger koji hocu da bi meni to istampali?Druga stvar nasta se misli kada se kaze brusenje dioda?Ja bih hteo ako je moguce ubaciti kontrolnu tablu od golf 2 u zastavu 128.....Ali se plasim da li to uopste moze da se uklopi i posledica kao npr.da mi ne radi lepo kmh sat obrtomer,za ulje,za benz....te drangulije................I iza bi menjao to neko led osvetljenje,ali ne bih da se upustam u poduhvat dok se ne raspitam da se posle ne hvatam za glavu
sablon treba da bude u vektorskom obliku, nacrtan u korelu, adobe ilustratoru ili bilo kom drugom programu za vektore, da bi to posle moglo da se isece na kateru. za ostatak moraces sacekati da se neko drugi javi.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Iscitah sve al opet ne znam koji je najbolji nacin skinuti kazaljke
Treba da montiram plazme (corsa B,sat sa obrtaljkom)i ne znam sta da radim .Na prethodnoj tabli (koja nije imala brzinomer) poskidao sam kazaljke relativno lako,sa viljuskom ,vratio i sve je bilo ok,nije bilo laganja ni na jednom satu [eusa_naughty .
Nedje sam procitao da se sve tri normalno skidaju (pomocu kasikica,viljuske,malim kombinirkama se drzi osovinica pa se pincetom skida kazaljka .....bla bla) dok kazaljku od obrtomera prvo treba prebaciti iza one osovinice sto je drzi,zabeleziti poziciju i kasnije je na isto mesto vratiti pa opet zakaciti za klin.
Sta vi kazete,na koji nacin da skinem sve kazaljke a da nesto ne shebem
Comment