Kako da utvrdim da li mi je 220cdi 1999 euro3 broj sasije wdb2102061a942477
EURO 3 jeste ili nije?
Collapse
X
-
NISU svi CDI motori Euro3,naravno!
Tek modeli za 2001 godinu su svi Euro3,sto znaci da ima i modela koji su XI,XII mesec 2000 a jesu E3.
Tvoj auto nije Euro3, ali posto je po VINu dobijen COC sertifikat,u njemu pise koje norme ispunjava auto(naravno ako si dobio COC). Inace,u MB u Omladinskih Brigada se na zahtev musterije naknadno izdaje COC sertifikat, ali kosta 8000din.
Comment
-
-
moj mercedes e 200 CDI '99 jeste euro 3 tako da prica sa 2000tim godistem ne stoji a pogledaj "CO2-Emissionen kombiniert:" koliko mu je i onda cu sa sigurnoscu da ti kazem dal jeste ili nije a to mozes da vidis u servisnoj knjizici!!!
Comment
-
-
Kao sto sam i napisao,u COC sertifikatu pise koju Euro normu zadovoljava auto, a to u servisnoj ne pise!!!! A i COC je mnogo merodavniji od servisne.
E200 CDI 1999 moze fabricki da bude samo Euro2,a Euro 3 je jedino ako je naknadno doradjen da ispunjava te standarde, ali to opet nije fabricki,i ima prednost samo u EU-kao olaksicu pri registraciji.
Comment
-
-
Ja mislim da moze da bude euro3 i fabricki. Mercedes je taj standard ispunio sa nekim motorima i pre 99.god. Ali je problematicno to sto nema univerzalnog pravila da li jeste ili nije euro3. Kao sto dr. kaze samo COC sertifikat (obicno stoji sa uputstvom za upotrebu auta,radia i spiskom servisa) moze biti merodavan da se proveri sama norma, bez servisa.
A ako na mobile.de uneses euro 3 i cdi motore iz 99.god (npr. E redizajn) nece bas biti mali br. takvih auta.
Comment
-
-
Originally posted by DjuxJa mislim da moze da bude euro3 i fabricki. Mercedes je taj standard ispunio sa nekim motorima i pre 99.god. Ali je problematicno to sto nema univerzalnog pravila da li jeste ili nije euro3. Kao sto dr. kaze samo COC sertifikat (obicno stoji sa uputstvom za upotrebu auta,radia i spiskom servisa) moze biti merodavan da se proveri sama norma, bez servisa.
A ako na mobile.de uneses euro 3 i cdi motore iz 99.god (npr. E redizajn) nece bas biti mali br. takvih auta.
Isto tako na mobile.de mozes naci gomilu 190ica ili 124ki koje imaju EURO2 ili cak EURO3, ali opet naknadno ugradjen-preradjen.
Comment
-
-
-
Jos malo detalja...
Narednog vikenda, 21. - 23. maja, održaće se 10-ti Interspeed Škoda Reli. Ove godine reli se vozi na dobro poznatim terenima Avale i Košutnjaka.
Comment
-
Comment