Jug Bogdanova ulica...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

Jug Bogdanova ulica...

Prekljuce prolazim Jug Bogdanovom ulicom i uletim u krkljanac koji su izazvali autobusi, i posle petnaestominutnog stajanja najzad se probijam prema zelenom vencu, i vidim kako je pandur vec zaustavio vozlio ispred mene, i kako uzurbanim korakom trci da zaustavi i mene...

Stajem, dobar dan: on, besno...dokumente
    ja: sta nije u redu?
    on: Ova ulica je zabranjena za saobracaj, osim gsp vozila
    ja: kako zabranjena?
    Mada mi kroz glavu vec prolazi da sam u istoj ulici vec jednom platio kaznu za istu stvar...
    Pruzam mu dokumenta, i i dalje razmisljam, kako je moguce da napravim dva puta istu gresku...i onda se setim da u donjem delu ulice postoji parking.

ja: izvini, ali gde je tabla da je ovde zabranjen saobracaj?
    on: na pocetku ulice...naravno.
    ja: na pocetku ulice je parking, na kome cesto ostavljam vozilo.
    on: taj parking je za stanare i zaposlene.
    ja: kakve stanare, kad ja tu redovno placam sms-om?
    I kakav je to onda parking ako je ova ulica zabranjena za saobracaj?
    Ja i dalje razmisljam i ubrzano trazim resenje kako da se izvucem iz situacije...i onda
    on: nema veze, ovaj put si se izvukao sa usmenom opomenom.
    ja: tiho rekoh, hvala...
    On odlazi, ja gledam preko puta ukljucenje iz brankove ulice i vidim da ni tamo nema table da je zabranjeno skretanje u Jug Bogdanovu...ko je ovde lud?

Odlazim i dalje u sebi razmisljajuci da li je u Jug Bogdanovoj dozvoljen saobracaj ili nije?
    Da li me je pandur vacario? Covek ispred mene je platio 1000 dinara...

Jel prolazi jos neko tom ulicom, posto ja vise nisam siguran da li postoji tabla za zabranu saobracaja?
    pozdrav
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Da li je u pitanju ona kratka ulica od Trga republike (tachnije od zgrade pozorishta) ka Kalemegdanskom parku? Jbg ne znam bash imena tih ulica po Bg... Ali se sasvim dobro snalazim po gradu

Ako je to ta ulica - i ja sam tu jednom naderao kaznu, i bio sam isto zbunjen jer sve i ako postoji znak onda je loshe postavljen i ja ga nisam video, a uglavnom mi takve stvari ne promaknu pazhnji...
    http://www.bmw.tv

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

pa zato sto je tu do skora bio dozvoljen saobracaj i logicno je da nastavljas tuda kada ides sa trga. Svako ko se vozi se tu opekao.
      A kako da ti ne promakne znak u samom centru beograda po onolikoj guzvi gde ti glava leti na sve strane da bi mogao da pratis saobracaj.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• J0HNNY
        CBC Veteran
        • 24.01.2007
        • 196
        • CZ - Centar Zemuna

Jug Bogdanova ulica je ulica sa koje polaze autobusi na zelenom vencu, spaj ulice narodnog fronta i gavrila principa, e sad ja mislim ali nisam siguran da je saobracaj dozvoljen samo iz pravca narodnog fronta ka gavrila principa ali da je u suprotnom smeru dozvoljen samo za vozila gsp-a.
        @ M-power i overspeed vi pricate o vasinoj ulici
        Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Da ista situacija je i tu..nekad moglo vise ne.
          Kao sto iz fronta ne moze levo u brankovu i sada ne znam kko ljudi da idu na novi beograd nego da kruze ppreko trga pa kroz tunel.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Dok sam isao u srednju skolu kroz tu ulicu prolazili automobili... Negde pred kraj iste je polako poceo da se pravi krkljanac sa autobusima i zabranili su prolaz automobilima.
            Bio je postavljen znak i u dnu i na vrhu ulice. Gde je sada ne znam, ali znam da se njih podosta naplacalo, a ja sam se izvukao zato sto sam cekao sestru.

@M - sada stoje panduri i kad produzis iz narodnog fronta pravo do skc-a, pa samo na prevaru moze levo, a i napokon stavili znak obavezno desno (mada ga niko ne *beep* )

Comment

• Car
              CBC Senator XXL
              • 07.07.2005
              • 900
              • Beograd

Originally posted by M-power
              Kao sto iz fronta ne moze levo u brankovu i sada ne znam kko ljudi da idu na novi beograd nego da kruze ppreko trga pa kroz tunel.
              Ali zato mozes iz Kraljice Natalije (narodnog fronta) da krenes nazad ka Kneza Milosa, i kad prodjes Balkansku skrenes u prvu ulicu desno i spustis se u Admirala Geparta, odatle produzis do Gavrila Principa i eto ga Brankov most.

Ne znam da li ima brzi nacin od tog da se dodje do mosta iz Kraljice Natalije, sve ostalo je mnogo losija varijanta u vreme kad je guzva.

Comment

• bakara
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2005
                • 977
                • nBGd

Originally posted by J0HNNY
                Jug Bogdanova ulica je ulica sa koje polaze autobusi na zelenom vencu, spaj ulice narodnog fronta i gavrila principa, e sad ja mislim ali nisam siguran da je saobracaj dozvoljen samo iz pravca narodnog fronta ka gavrila principa ali da je u suprotnom smeru dozvoljen samo za vozila gsp-a.
                Malo pre sam prosao gavrila principa, i nisam snimio znak ni sa donje strane ulice... e sad mozda ja nisam dobro video?

Kako bre ne moze?
                Ja uvek idem tuda...mislim da tu nije zabranjeno.
                pozdrav

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by Vocko
                  ...stavili znak obavezno desno (mada ga niko ne *beep* )
                  e nism ga ni ja jjebao, pa mi naplatise...
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Originally posted by bakara
                    Ja uvek idem tuda...mislim da tu nije zabranjeno.
                    Baky - levo ka mostu ne moze odavno, pogotovo od kako su sazidali ono ostrvo.

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ukljucenje iz brankove ulice i vidim da ni tamo nema table da je zabranjeno skretanje u Jug Bogdanovu
                      pre 3 dana je tu postojala tabla zabrane skretanja za sve osim vozila GSP-a, baš na tom skretanju.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• cant_decide_what_to_drive
                        CBC Član
                        • 30.11.2006
                        • 87

Da ste vi zivi i zdravi od kad je to zabranjeno... bio znak da je jednosmerna kad ides odozdo. Osim ako ga neko nije rucno skinuo

Comment

• bakara
                          CBC Senator XXL
                          • 29.01.2005
                          • 977
                          • nBGd

e jbga sad...jeste/nije...

Sutra cu ja da idem detaljno da pogledam.
                          pozdrav

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

Originally posted by cant_decide_what_to_drive
                            Osim ako ga neko nije rucno skinuo
                            Pa ono, stiglo lepo vreme, mozhda nekom zatrebao za bashtenski sto
                            http://www.bmw.tv

Comment

• J0HNNY
                              CBC Veteran
                              • 24.01.2007
                              • 196
                              • CZ - Centar Zemuna

Originally posted by bakara
                              Malo pre sam prosao gavrila principa, i nisam snimio znak ni sa donje strane ulice... e sad mozda ja nisam dobro video?
                              Ima znak al ga je neko raspalio pa je okrenut ukrivo!

Btw idem ja iz tunela ka mostu pre neki dan i na jednom lik zakoci i dade levi migavac 15 minuta je stajala kolona svi su svirali dok konacno nije skrenuo u narodnog fronta, mora da su predstavnici zakona otisli na krofne dok se to desavalo!
                              Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

Working...
                              X