Prekljuce prolazim Jug Bogdanovom ulicom i uletim u krkljanac koji su izazvali autobusi, i posle petnaestominutnog stajanja najzad se probijam prema zelenom vencu, i vidim kako je pandur vec zaustavio vozlio ispred mene, i kako uzurbanim korakom trci da zaustavi i mene...
Stajem, dobar dan: on, besno...dokumente
ja: sta nije u redu?
on: Ova ulica je zabranjena za saobracaj, osim gsp vozila
ja: kako zabranjena?
Mada mi kroz glavu vec prolazi da sam u istoj ulici vec jednom platio kaznu za istu stvar...
Pruzam mu dokumenta, i i dalje razmisljam, kako je moguce da napravim dva puta istu gresku...i onda se setim da u donjem delu ulice postoji parking.
ja: izvini, ali gde je tabla da je ovde zabranjen saobracaj?
on: na pocetku ulice...naravno.
ja: na pocetku ulice je parking, na kome cesto ostavljam vozilo.
on: taj parking je za stanare i zaposlene.
ja: kakve stanare, kad ja tu redovno placam sms-om?
I kakav je to onda parking ako je ova ulica zabranjena za saobracaj?
Ja i dalje razmisljam i ubrzano trazim resenje kako da se izvucem iz situacije...i onda
on: nema veze, ovaj put si se izvukao sa usmenom opomenom.
ja: tiho rekoh, hvala...
On odlazi, ja gledam preko puta ukljucenje iz brankove ulice i vidim da ni tamo nema table da je zabranjeno skretanje u Jug Bogdanovu...ko je ovde lud?
Odlazim i dalje u sebi razmisljajuci da li je u Jug Bogdanovoj dozvoljen saobracaj ili nije?
Da li me je pandur vacario? Covek ispred mene je platio 1000 dinara...
Jel prolazi jos neko tom ulicom, posto ja vise nisam siguran da li postoji tabla za zabranu saobracaja?
Stajem, dobar dan: on, besno...dokumente
ja: sta nije u redu?
on: Ova ulica je zabranjena za saobracaj, osim gsp vozila
ja: kako zabranjena?
Mada mi kroz glavu vec prolazi da sam u istoj ulici vec jednom platio kaznu za istu stvar...
Pruzam mu dokumenta, i i dalje razmisljam, kako je moguce da napravim dva puta istu gresku...i onda se setim da u donjem delu ulice postoji parking.
ja: izvini, ali gde je tabla da je ovde zabranjen saobracaj?
on: na pocetku ulice...naravno.
ja: na pocetku ulice je parking, na kome cesto ostavljam vozilo.
on: taj parking je za stanare i zaposlene.
ja: kakve stanare, kad ja tu redovno placam sms-om?
I kakav je to onda parking ako je ova ulica zabranjena za saobracaj?
Ja i dalje razmisljam i ubrzano trazim resenje kako da se izvucem iz situacije...i onda
on: nema veze, ovaj put si se izvukao sa usmenom opomenom.
ja: tiho rekoh, hvala...
On odlazi, ja gledam preko puta ukljucenje iz brankove ulice i vidim da ni tamo nema table da je zabranjeno skretanje u Jug Bogdanovu...ko je ovde lud?
Odlazim i dalje u sebi razmisljajuci da li je u Jug Bogdanovoj dozvoljen saobracaj ili nije?
Da li me je pandur vacario? Covek ispred mene je platio 1000 dinara...
Jel prolazi jos neko tom ulicom, posto ja vise nisam siguran da li postoji tabla za zabranu saobracaja?
Comment