Ljudi,ja u hladnjaku imam neku crvenu tecnost,kako da znam jel to paraflu ili nesto drugo i jel mogu da mu sipam bilo koji drugi G12,mislim da pomesam? Auto je dosao iz Francuske tako da ni tip od koga sam ga kupio nema pojma sta je u hladnjaku!
PARAFLU
Collapse
X
-
I ja sam razmisljao o tome,posto je crvena boja,znaci da spada u grupu G12 i da verovatno nebi bilo problema da se pomesa,ali sam hteo da to podelim sa jos nekim,a posto su oprecna misljenja a i ja nisam nacisto mozda cu i da zamenim celokupnu rashladnu tecnost.
Nego,procitao sam u prethodnim postovima da ne treba mesati plavi i crveni i zasto,ako su oba crvena pa i ako nisu istog tipa,valjda nece da naprave neku emulziju?Samo vas gledam ...
Comment
-
-
Ma nije frka u otvaranju,a i nije da nije,nego treba da zamenim termostat i termodavac za ventilator pa cu tu sigurno izgubiti dobar deo rashladne tecnosti.Kad smo vec kod otvaranja,termostat i termodavac sam platio 80 eura. Termostat kazu nije tipski,ide samo na palija,punta 1.4 GT Turbo i jednoj verziji dobla pa je zato skromnih 5500 dinara,milina bozja,a kad se pogleda unutar one budzevine j..o m...r ako nije termostat od stojadina unutra
Ali kad je bal nek se plese kupicu i paraflu!Samo vas gledam ...
Comment
-
-
Nisam sto posto siguran,mislim da bi trebao da zagrejes auto na radnu temperaturu,da se otvori termostat i onda odvrnes taj zavrtanj na hladnjaku polako i ostavis dok ne procuri voda!
Procitao sam skoro negde na forumu na ovu temu,neko je pominjao grejanje ili sta vec,ali nisam siguran!Samo vas gledam ...
Comment
-
-
odvrnem sraf iza motora i onaj na hladnjaku upalim auto pustim grejenje u kabini na MAX kad krene da izlazi antifriz prvo zatvorim onaj kod motora i posle ovaj na hladnjaku da li sam dobro razumeo?
a da li vazdusni cep ima veze sa bocom mislim nivo tecnosti mi je naprimer ujutru na minimumu ja upalim auto vozim on gha podigne na max ceo dan bude ne max ujutru opet na minimumu
Comment
-
Comment