bilo bi extra da je to da nije nesto drugo javljam ako uspem
PARAFLU
Collapse
X
-
Originally posted by boki1982...nivo tecnosti mi je naprimer ujutru na minimumu ja upalim auto vozim on gha podigne na max ceo dan bude ne max ujutru opet na minimumu
Šta misliš, zašto ti na poklopcu posude piše 1,4 bar-a...
Uostalom, ne uzimaju u servisu za zamenu Paraflu-a neke velike novce..
Comment
-
-
znam da ne uzimaju menjao sam ga kad i termostat pre 2 meseca nego ovde neko rece da varira zato sto ima vazduha
upalio sam auto pustio grejanje na max odvrnuo jedan sraf iza motora odmah je antifriz krenuo da izlazi pa sam njega zavrnuo,odvrnuo onaj na hladnjaku isto je odmah krenula tecnost napolje tako da neverujem da ima vazduha i jos sam od nekog cuo da je normalno da varira
Comment
-
-
Upravo obrnuto,tu ispusta tecnost sa najnize tacke.Ugrejes motor,al da ne dodje bas do polovine skale.Polako skines poklopac za dolivanje i otvoris grejanje.E a onda skines taj sraf na bloku i ispustis tecnost i naravno pazis da se ne ispeces.Kad sipas novu tecnost,pustis da se zagreje na radnu temperaturu sa pustenim grejanjem,najbolje provozati malo.Ostavis da se oladi,pa dospes koliko fali.Posle pedesetak kilometara prekontrolises nivo i to je to.Samo znaj da mora da bude pusteno grejanje da bi ozracio komplet sistem.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Pozdrav narode...
Trebalo bi da dolijem antifriz, pa me sad muci nesto. Citao sam da postoje dva tipa i da se ne mogu mesati. Kako da znam koji je kod mene?
Izvukao sam malo tecnosti iz one posude za dolivanje i nit` je plava, nit` crvena!!! Nekako je svetlo zuta... Sta doliti?
Comment
-
-
Ja sam skoro kupio auto,pa sam pre neki dan zamenio termostat.Kad sam otkacio crevo,ljudi,katastrofa prljava tecnost je kranula vani.Rashladna tecnost koja je bila unutra je bila crvene boje i bilo je nesto oko -50 tako da sam mogao da nalijem vodu i da mi jos uvek bude ok,ali sam sipao novu.Nego nisam ispirao sistem,samo sam ispustio staru i nasuo novu rashladnu tecnost,jel sam trebao?Samo vas gledam ...
Comment
-
Comment