to sto si ti imao sluzbenog uopste nije reper posto dobro znamo kako ti vozis a mogu da zamilsim ko ga je jos vozio i kako. taj 1.6 karburator je 75ks i nema sta da se ocekuje od njega na autu od 1300kg. pa cak ni taj 1.8 karburator nista nije bolji. coveku ne treba auto da sa njim ide na trke vec da se vozi bre a vozice se i tek kako... makedjani rece da je za manje para seo u bolji auto... da ne sirimo pricu an tu stranu ali....
bolji za te pare ne postoji. vrlo sam subjektivan posto sam vozio jaje , doduse sa 1.9E motorom i quattro pogonom i preso sa njim blizu 100k za nepune 4 godine. slobodno mogu reci da se nisma vadio iz njega 99-2000god i to sa sve sipanjem corbe na kantu svaki drugi dan. zezanje je trajalo sve dok ga nisam slupao. ajde kad sam vec pomenuo to da napisem koju na tu temu. jaje poseduje cuveni procon-ten sigurnosni sitem. imao sam tu cast da ga isprobamjer sam imao ceonu udar u auto koji se kretao i dolazio mi sa desne strane. nisam bio vezan i nista ali bas nista mi se nije desilo. ni ogrebotina ali je zao auto bilo zguzvan sve do sofrke...
elem, choks, idi pogledaj ovog sto sam ti dao link. cini mi se da je sasvim pristojan.
Mogu i ja da potvrdim da je jak ko zemlja. Bio sam svedok kad se covek na Ibarskoj zakucao u autobus i to je vozio bas brzo jer me je pretekao divljajuci.
Elem, ja nisam mogao da verujem da je prosto otvorio vrata i izasao samo ugruvan.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
E zverko zverko.... ovaj je bio kod mene na testu.. skoro...
Na slici je dobar i uzivo nije los...Naravno bolji je na slici...Ali..Jedino sta me je razocaralo je to sto je jedno 3 puta sporiji od mog GTI-ja....Klima mora da se menja jer kada se upali pocne da zuji lezaj kompresora...Sediste je malo pocepano ali nije strasno...Trap mu je dosta dobar i utegnut je...Menjac malo zapinje kada se ubacuje u drugu...Inace sve mu funkcionise ostalo...Znaci spor je do bola...Ubija ga taj quattro pogon....Znaci gti dvojka ga na 200 metara ostavi bar 100 metara...A ispravan je skroz..lepo radi...
taj 1.6 karburator je 75ks i nema sta da se ocekuje od njega na autu od 1300kg. pa cak ni taj 1.8 karburator nista nije bolji. coveku ne treba auto da sa njim ide na trke vec da se vozi bre a vozice se i tek kako...
pa stvarno bi bilo cudo da ga ne ostavi auto sa 20ks vise i 400kg manje...
ajmo redom... remont kompresora klime za njega 5-6000din. Sediste kod tapetara po dogovru (shone190-tov cale npr). trap za njega je smesan. napred gumice balansstangel i 4+4 silent bloka. pozadi takogdje... to sto menjac zapinje to je do saltera moze nov moze polovan cena cca 30e.
quatro ga ubija zali zato kad dodje zima ti tvoh geteija parkiraj slobodno ili pozovi coeka da te povuce ako se negde zaglavis. ja bi mu jos iscekiro amortizere posto je mator, diskoi plocice su za njega smesni... to je to... ovde da se izvadi 3000 covek bi ga dao odma.
hmmmm
sad mi zao sto ne odo da ga vidim... btw, njemu je izgleda menjan motor posto je original u njemu bio 2.3 20v 170ks
Procon ten je sigurnosni sitem koji dodatno zateze pojaseve putem malih sajli i "gura" motor i stub upravljaca napred u slucaju sudara. Medjutim, on je to radio toliko "delotvorno" da je dovodio do ozbiljnih povreda grudnog kosa, a u slucaju laksih sudara dovodio je do bespotrebno povecane stete na kolima, te je kasnije ukinut. Audi je inace dugo pruzao otpor masovnom stavljanju air bag-ova i ovo je bio njihov pokusaj da pariraju vazduznim jastucima, ali neuspesan.
Mnogo je bio bolji Volvo-ov SIPS sistem u to vreme i pruzao je celovitiju zastitu baziranu na slicnom principu, ali u kombinaciji sa vazduznim jastucima.
Inace, u slucaju Zverkove havarije procon ten nije bio potpuno u funkciji posto Zverko nije bio vezan - jednostavno je covek imao srece. i vise moze da zahvali cvrstoj konstrukciji nego procon tenu sto je dobro prosao.
Audi "jaje" je spadao u vrlo cvrste i sigurne automobile u slucaju havarije, ali s obzirom na starost tih automobila i gomilu divljih delova koje vecina ima u sebi danas, njihova sigurnost je sada znatno manja.
pa nije ti kasno ja ga gledam svaki dan...
Trap mu je uradjen i sve to sto si nabrojao mozes da skines
Cena bi mozda mogla za oko 3000 evra...Cini mi se da i kompresor daje uz auto....
A sto se tice snega i toga da me vuce ne znam sta da ti kazem...
Ja ne zivim na kopaoniku pa da ne mogu da izvucem kola...Stvarno mi kvatro ne treba...Kada zabodes gas i hoces da krenes naglo pocne nesto jezivo da vristi pa prestane...
Sad ces ti reci i da je to 5 evra
to sto cvili kad naglo pustis kvacilo moze da bude samo nesto tipa korpa lamela, lezaj radilice ... ako zveci kad se turira u mestu znaci da je zveknuo centralni lezaj na kardanu pa moze da se desi da i on zakrci kad ga startujes sa viskoh obrtaja. ceo kardan sam ja za eSa paltio 50e. za njega moze i remont da se radi. nije 5e ali nije ni 500e. generalno nema potrebe za takvim stavom . kolko je daje auto je i glupo je da ga poredis sa time sto ti vozis tj da to sto ti vozis stavljas ispred ovog auta samo zato sto je brzi.... izvini ali kolko ti imas godina?
starac je reko sve sto sam ja propustio da kazem... stalo je na coeku da vidi sta i kako...
Pa ne znam kako si shvatio taj moj stav...Nemam ja nista protiv audija.Cak mi je to marka koja mi se ubedljivo najvise svidja...A sto se tice godina imam 27...A ne znam kako da ti dokazem da taj auto nije bas onako kako izgleda...Mada ni ne izgleda nesto ekstra...Prodaje se vec mesecima...
Ja bi ga prvi uzeo da je valjao...Tj da mi se svideo...A golf nije neki auto..Ja ni ne tvrdim da jeste...Ali sigurno ne bi menjao golfa za tog audija...To je moj stav..Nemoj da se ljutis...
ne ne , ne ljutim se... nego ne mozes da poredis golfa i bilo kog audija pa neka je ne znam kakv ... sta fali ovom, udaran, greban sta... malo si mi zazvucao kao neki klinac zato sam te pitao kolko imas godina... nas kao hebes auto golf gti ga dobija na 200m... glupo je priznaces i sam...
ja nisam reko da ovaj auto valja. samo sam da kao opciju i reko da treba da se pogleda. opet kazes da je ispravan a da ti se ne svidja. kapiram da ga nisi uzeo jer si ocekivao da bolje ide od golfa a posto mu je motor zamenjan i stavljeno to sto je ne moze da ide bolje. ali opet, ceoveku ne treba trkalica vec limuzina sto ovaj i tek kako jeste. sve se da dovesti u red samo ako nije neka teska lesina.
Vazni je da se razumemo
Nije meni ni vazno samo da je brz ali sam mnogo vise ocekivao od tog auta...Znaci vozio sam ga i celokupan utisak u voznji mi nije bio dovoljan da kazem to je to...E sad svako ima svoje misljenje...Inace cini mi se da pise da je tezak 1400 kg sto mi deluje previse...
to sto si ti imao sluzbenog uopste nije reper posto dobro znamo kako ti vozis a mogu da zamilsim ko ga je jos vozio i kako. taj 1.6 karburator je 75ks i nema sta da se ocekuje od njega na autu od 1300kg. pa cak ni taj 1.8 karburator nista nije bolji. coveku ne treba auto da sa njim ide na trke vec da se vozi bre a vozice se i tek kako...
bem te blentava ---covek lepo napisao da hoce nekad nekog i da pretekne, a sa 1.6 je to bas zanimljiva misija, zato i kazem da ce lakse u preticanje sa Y45 - lepo si rekao 75ks na 1300kg, a Y ima 45 na 750kg. Samo pricam da 1.6 treba da zaboravi jer je lenj za sve pare.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment