Originally posted by sri98
Video sam ovaj cuveni auto o kojem se toliko sad nesto prica... ali samo 3.400 za takav auto.... mislim da valja verovatno bi kostao vise,ali u svakom slucaju mi ne treba tako nesto jer 2.0 je veliki potrosac, recimo da bi ipak 1.8 bila zlatna sredina tipa - moze da ide brzo kad zagusti. Kazem Vam,nisam nesto preterano zahtevan...
Elem , moj drug ima B2 iz '85 , 1.6L, 75KS , doduse automatik i lepo vuce, ali zbog automatskog menjaca trosi kao tenk - 15L/100km a pritom radi neverovatno lepo za svoje godiste. Sad ne znam koliko je velika razlika izmedju Audi B2' 85 1.6L i Audi B3 '89 1.8 koji bih ja uzeo kad bi nasao neki povoljan , tj. za 3Ke.... pretpostavljam da jeste,ali ja nisam neki mega ljubitelj brzine, pogotovo sto imam slab vid i svestan sam da bih mogao ugroziti neciji zivot, stoga mi je bitnije da je udoban, stabilan i da ne prelazi 12L/100km, jer ne bih bio jedini vozac... ima jos jedan zenski koji voli da vozi u trecoj , tu i tamo u cetvrtoj (zasad peta i ne postoji)
.. i kazem ponovo, ne daj boze da nesto treba da se zuri, zivota bitno ili tome slicno, da moze da se stigne....Audi 80 je po meni lep auto, za svoje godine odlicnog dizajna, enterijer je mozda nesto zbog cega mi se posebno svidja jer je moderan i dalje. Dakle i izgled je .... mislim da ne davim vise - sto rece neko - najbolji auto za relativno male pare.... u odnosu cena : kvalitet.
Pitao sam za Lavlju kandzu ili zeder i cene jer su komsiji ,iznad mene, podigli "jaje" (kako ovo zvuci a?
Cisto sumnjam da bi Alarm cuo na 7. spratu....
Zasad jos ovoliko
Comment