HYDROGEN GENERATOR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

HYDROGEN GENERATOR

dali je neko pravio i testirao , koliko se isplati backati
    kako najlakse napraviti, sta je potrebno da se napravi kompletan kit za vozilo ...

imaraznih opcija po internetu

_Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394

WOW da se niko nije backao sa ovim ...

Comment

• Probisvet
      CBC Senator XXL
      • 07.06.2005
      • 423
      • FRANCUSKA

More ce se backamo i sa ovim kad presuse slavine na pumpama
      Ma na sve vrste goriva koje postoje cemo da se vozimo samo ne na GURKU

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

evo ima svasta .. probaj pa javi

Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Testirali su ''MythBustersi''. Prazna prica. TNG zakon
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• SAAB PoWeR
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2005
            • 1394

sta su testirali ?? kako prazna prica , kad vec postoje prototipi koi idu 100 % na vodu

Comment

• shadow
              CBC Senator XXL
              • 23.09.2005
              • 555
              • Beograd

Dobro, jel ima neko informacije jel ovo HOAX ili nije?
              My crew is all fired up
              Y'all better just wise up

Comment

• Ji 4Tze
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 806
                • bg
                • Honda CR-V 4WD

Sad će Joe da se javi

Comment

• dekideki
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1914
                  • Beograd

mitbasters su kupili neku prevaru (kojih ima i medju daleko pouzdanijim proizvodima), ta njihova celija nije proizvodila ni 5% gasa mesavine vodonika i kiseonika, gledao sam tu epizodu. naravno kada su to povezali nije radilo jer nije imalo na sta.
                  kad su (bez ikakvih modifikacija) rucno prineli karburatoru vodonik iz boce, auto je radio sasvim O.K. ali kad su ga upalili ponovo poceli su da se loze pritiskaju gas do daske i naravno napravili samodetonaciju i ukakili se (BUM).

da su kupili deset tih proizvoda i testirali ih verujem da bi bar jedan radio.

ne verujem im bas previse. verujem u sukob interesa i zloupotrebu ugleda koji imaju medju narodom da prodaju pricu da je to 100% prevara.

ako su na youtube sve montaze i prevare, onda svaka im cast, odlicno su odradili posao! ima ih i previse.
                  " “H2O car” video results 1 - 20 of about 2,200"
                  .

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394

nisam gledao tu epizodu , dali su pokusali na samo gas ili su ubacivali kao pomoc benzinu

ima dost videa , gde rade na novijim aUTIMA , samo sto se mora prevariti oxugen sensor tako da moras koristit simulator signala sa sensora na euc , da bi dobio na potrosnji ...

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

probali su solo. upalili kola i - da si im video osmehe (dok se nije benzin iz rezervoara u karburatoru na koji su ga upalili - nije istrosio ). malo sam se razocarao u mitbasterse, nisu bas mnogo pametni...

tesko da moze solo da radi, poenta je da smanji potrosnju benzina. navodno 20-50%. svakako je tesko to sve ustelovati, naravno da ce biti gurani pod tepih jer bodu oci nekome, svi bismo voleli da se vozimo dzabe ali totalno. pepetum mobile je nedostizni ideal i oko toga ne treba praviti frku. ovo nije ni priblizno tome, samo nacin da se smanji potrosnja.

uglavnom uz jeziva budzenja po kolima ljudi prave ustede od plafon 10%. ja napravio tu ustedu samo sto sam stavio drugu mapu (chip tuning). jos uvek nije vredno truda.

jos proizvodjaci toga treba mnogo leba da pojedu dok to ne proradi 100% na vodu. daj Boze da to docekamo...
                      .

Comment

• nivan
                        CBC Početnik
                        • 17.08.2008
                        • 5
                        • .rs

Gorilla 20 Cell electrolyzer
                        RAVI 'S STANLEY MEYER REPLICATION WATER FUEL CELL
                        Meyers Pulse System
                        HHO in CAR

Ovi iz mythbuster-a nisu znali ili nisu hteli da naprave kako treba.
                        HHO Mythbusters Explained

Edit:
                        Water Fuel is Scam! Proof?
                        Water Fuel Car Made in Japan
                        Mene lično ne interesuje vodonik za korišćenje u vozilima već kao gorivo za grejanje i proizvodnju električne energije.

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

to sto si ti stavio u link "kao dokaz" .. odavno postoji
                          cak sta vise ,odavno se proizvodi i u Srbiji : http://www.mackatica.co.yu/green_gas.htm

ali fazon je u tome,sto potrosena EL .energija je uvek vetja od proizvedene "toplote" ..
                          to jest ..vishe bise prevezao kad bi tu struju upotrebio da pokretjes el.motor.
                          nego da pretvaras u "green gas" pa da taj gas (H i O2 ) sagorevas u SUS motoru .

nekazem da tu nema nista ..ali ko ima uslove od nasih "Cannonovaca" nek napravi pa nek proba ..njemu tju bar ja da verujem.kakav god da je rezultat.
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• nivan
                            CBC Početnik
                            • 17.08.2008
                            • 5
                            • .rs

Meni bi bio dovoljan hho motor koji bi pokretao generator od 40KW
                            Bar neki kotao sa dva grejača troši 2x18KW

Comment

• nivan
                              CBC Početnik
                              • 17.08.2008
                              • 5
                              • .rs

Ako taj generator hho gasa proizvodi 1500 litara gasa na sat verovatno da može pokretati motor od 100kW kada ovi što se voze 100% na hidrogen proizvode pet puta manje hho.
                              Ako taj motor pokreće neki generator električne energije od 50+ kW/h struje onda može da napaja i taj mačketica generator sa 5.5kW/h

Ustvari mnogo bolje je koristiti gasnu turbinu kao pogon za generator samo je pitanje iz kakve turbine bi dobio koliko kW sa 1500l nekompresovanog gasa hho na sat.

Kad bih imao mnogo love baš bi napravio to.Verovatno da taj generator iz mačkatice nije mnogo jeftiniji od onog h2o 2000 koji košta $7000.Problem u motorima sa unutrašnjim sagorevanjem je da se prilikom sagorevanja vodonika stvara voda koja bi završila u motoru.

Comment

Working...
                              X