nejveca brzina na kojoj vas je uhvatio radar i gde ?
brzina-radar
Collapse
X
-
-
Na auto putu Bogu hvala, me nisu snjimili josh, dok grad ogranichenje 50, radar rekao 124
Comment
-
-
uh ne znam odakle da pocnem
yugo, 93 km/h ustanicka kod dusanovca isto mesto 122 km/h
golf, 98 km/h rakovacki put
siroko 162 km/h pored zvezdinog stadiona ka banjici ne znam koja je ulica
por. 924 108 km/h rakovacki put
alfa 115 km/h, 94 km/h 92 km/h, 72 km/h ustanicka; 104 km/h 112 km/h 95 km/h usce; 117 km/h ibarska mag. 202 km/h kod skretnja za jagodinu.
verovatno sam nesto zaboravio, uglavnom sam prolazio sa kaznama za pojas
Comment
-
-
-
...92km/h gde je 60...novcana kazna + godinu dana uslovno na 3 meseca oduzimanja...
...120 gde je 60...molio i preklinjao...prosao bez kazne...
Comment
-
-
Ma ne, jurio sam da stignem na broz iz Swinjoushce na severu Poljske za Ystad u Svedskoj.
I tako teram i nadjem se nekih 80km ispred broda u Poljskoj, (za 11 sati sam dosao dotle iz Vrbasa ) i zaustavljaju me ...
Kocim i u sebi psujem (zbog vremena , ne zbog kazne , godina je 1992 i plati pa teraj je tada za istok bio zakon) desnom trakom vozim u rikverc do pandura.. izlazim iz auta kad ovaj galami i mase radarom ko zivotinja. (znam oce vise para)
Ogranicenje je bilo na autoputu (zali boze imena) koji se uvija sve vreme i tek preko 180 postaje komforan, ali su pred raskrsce kroz koje sam proleteo (da , dobro ste procitali, raskrsce na autoputu
) bilo ogranicenje 50km/h i to pred samim raskrcem. Dakle nikakvog znaka pre ili slicno.
Kad sam prisao ovaj mi nabija na nos cifru od 158 koja svetli na display-u laserskog pistolja.
Ja mu kazem , OK , nisam video znak, zurim, brod treba da uhvatim i vadim se na ogranicenje od 110 i da nije razlog da galami na mene
Tad se malo stisao, i razumeo sta mu pricam podize opet radar pred moj nos i pokazuje prstom na slova iza cifara na radaru. MPH
2 X 100 DM je bio izlaz, i opet sam cekao u luci pola sataE tu sam otkacio, ne zbog para vec zbog gubljenja vremena
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Mene do sad nisu zaustavljali zbog brzinenikad
Jednom su doduse probali i uspeli da me snime radarom na nesto preko 80 km/h gde je dozvoljeno 60ali gospoda u plavom previdela skretanje pre njih
tako da sam elegantno dao zmigavac,nasmejao se i skrenuo
. Nekako imam nos osetim ih na dalljinu ,a i imao sam dosta srece do sad uvek su imali neku musteriju kad ja naidjem
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
Comment