230 ks , bio je na maximumu. Injektori nisu menjani, goriva za vise nema
To se na modelu iz 86 koji je i bio dobijalo jednostavno samo navrtiti APC P potenciometar do kraja
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
230 ks , bio je na maximumu. Injektori nisu menjani, goriva za vise nema
To se na modelu iz 86 koji je i bio dobijalo jednostavno samo navrtiti APC P potenciometar do kraja
Ogranicenje 60...uhvatili me na 133 km/h kod Bijeljine...prosao sa 10 eur.
Ogranicenje 50...uhvatili me na 120 km/h u Bul. JNA ...prosao sa 1500 din Vozio stojadina
Najbrze kretanje a najmanje ogranicanje je bilo na putu za Borcu, u zoni naselje ogranicenje 50 Km/h moja brzina u Omegi bila oko 170 Km/h. Kazna nije postojala, drug me je zaustavio
max brzina na auto putu je bila oko 190
a u Kragujevcu u gradu na obilaznici bili kao neki radovi na putu koji su zavrseni a osta znak 20 km/h i ogranicenje vazi do sledece raskrsnice a ja ni manje ni vise nego 120 km/h
Sa ibizom me za ove 2-3 nedelje nisu hvatali nadam da nece nikad
Imam jos jedan biser kevin nov jugo in 1.1 stvarno sam ga dobro razradio... isao je sigurno oko 165-170 a cajger mu laga i pokazivao 180-190 i zaustavi mene pandur na bubanj potoku i da ga povezem do batocine, j nagazim juga do daske i nisam pustao gas, pandur ni rec 2-3 puta pogledao u cajger i cuti, kod batocine kad je izlazio samo je rekao
"ja se u zivotu nisam brze vozio u jugu"
ja nagazim juga do daske i nisam pustao gas, pandur ni rec 2-3 puta pogledao u cajger i cuti, kod batocine kad je izlazio samo je rekao
"ja se u zivotu nisam brze vozio u jugu"
Comment