ovaj dedra za 1900evra, mislim da je vozi vlasnik teretane na kosi vec par godina, ima jos jednu deltu ali ne znam koji je motor kod nje. Mislim da nemas sta da izgubis da je pogledas i raspitas se zasto je/ako je menjana plastika, maska, mozda je samo udaran bio ne mora da znachi i prekucavan, ovo je stvarno povoljno !
Lancia dedra 2000 turbo
Collapse
X
-
ja ti rekoh idi i vidi auto, decko koji ja mislim da ga vozim nije u poslu sa kolima, vlasnik je teretane tako da mislim da ces sigurno dobiti info sta i kako, aludiram na to da auto vredi da vidis, ja sam ga ranije uzivo vidjao delovao je totalno ok ..
Comment
-
-
Zvao sam ga, pitao sam ga za godiste i sto deluje mladji, kaze auto je 91. godiste, na moje pitanje znaci nemas nista protiv da ga oteram na ispitivanje da ga provere, rekao je pa da, i kaze da je plin brc za turbo placen 750eur.
Gde bih ja mogao stvarno da ga proverim da nije nesto prckano oko brojeva?MESTO ZA VASU REKLAMU!
Za samo 1000 din mesecno! :-)
Comment
-
-
Originally posted by ZlocaSta da proveri ako je nesto prekucavao ili isekao taj deo pa prebacio ili kako se vec to radi. Dobicu info da je sve ok..Eto i @mishio sta kaze
.Najzad,i @gille je neki dan uzeo finu 155-cu.Spreda izgleda k'o 92-3 a jeste 97.Tako i ova Landza
mozda ima slicnu pricu ... na nevidjeno.Slike sa oglasa su ipak dick u ovom slucaju
.
Comment
-
-
Alo majstori gledao sam danas dedru 91. 20 turbo - Nemam mnogo vremena ali cisto da kazem sta sam video. Prednji levi rubovi losi nesto rasireni zadnji trulez, slucajno se savio povrsina 50 x 50 rupa, motor kao motor sljaka malo zanosi ali ne duva, medjutim sajla visi za rucnu vuce se, napred desno siklja neko ulje napravila baru, unutra ne rade svi podozaci, hauba se otvara na srecu, zadnja i prednja soferka menjana, ali nema kompletan keder sve u svemu ne vredi vise od 1300 1400eur - Nisam stigo sve da pogledam jer sam se nervirao i okrenuo - Zapalio sam 200km puta za 5minuta sam samo to video.Sve u svemu jos je i neregistrovana itd...
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=61884
Comment
-
-
Ne razumem konstataciju.......????,da je golf 2 to godiste i u takvom stanju on bi vredeo bar 2500 evra ako ne i 3000....,ali posto je lancia onda ne vredi vise od 1300 evra!
1. Sajla visi (pa sta??)
2. Odakle siklja ulje??? Iz turbine? Na nekom semeringu? Karteru????????
3. Podizaci i nisu neka stavka zbog koje ne bih kupio auto!!!
4. Sto je bitno to sto je soferka menjana, jel ima neki auto iz tih godina da mu do danas bar jednom nije zamenjena????
Znaci nisi spomenu par najbitnijih stvari... a to je. . .
1. Da li je farban?
2. Da li je udaran?
3. Kakve su gume?
4. Detaljnija inspekcija rada motora, da li duva, jel dimi iz auspuha i sl.. . .
5. Kakvi su trapovi?
6. Koliko je presao.....to jest koja cifra stoji na satu???
7. Da li bi jos korigovao cenu. . . itd.itd.itd
Sajla,keder i "menjana" soferka nas bas nesto i ne interesuje!
Poz
Comment
-
-
Meni je najlosiji utisak ostavilo
Originally posted by jonicalfaPrednji levi rubovi losi nesto rasireni zadnji trulez, slucajno se savio povrsina 50 x 50 rupa,) i zadnja soferka menjana.Prednja je potrosna roba,to stoji,zadnja bas i ne.Nemora znaciti nista ali ... Ostali nedostatke vidim vise kao odraz (ne)brige o auto nego kao znacajne falinke
.
Slazem se da je 1300-400 samo na osnovu iznetog,potencijalno,nerealno malo.To je auto u kom dobijes i sve podizace,i turbinu,i automatsku klimu,vidim i AirBag ... i pored poznatih nedostataka.
Za kombinu kakvu hoce Zlockomislim da ipak nije ali bez detaljnijeg pregleda,i pored trulexa,rano je za odbaciti je.
Comment
-
Comment