Lancia dedra 2000 turbo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Pa realno Dedre po oglasima idu od 2k eura do 4k, pa to je ta razlika! Ne moze da se podrazumeva da je normalno za Lanciu da kosta pet dinara jer je ubijena sa cenom G2, jednostavno sve sto valja kosta, pa nek je i Lanica! Da je u boljem stanju kostala bi vise i to je to! E sad, treba samo oceniti moze li se to srediti za neku normalnu sumu pa da opet izadje kao da si uzeo bolju za 3k, ili 4, ili sta je vec namera kupca, bitno je da nije totalna ruina, a to se vec vidi iz daleka!
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• jonicalfa
      CBC Veteran
      • 14.10.2007
      • 128
      • Sm.Palanka

Ljudi juce sam samo ukratko naveo ono sto sam video. Definitivno auto nije ono sto mi je rekao vlasnik, mislim da auto nije pomeran duze, kad kazem zadnja soferka menjana - nisam mislio nista lose osim sto nema gume kedera na njoj, a trulez je ispod katastrofalna, slucajno sam se savio da pogledam sajlu koja se vuce po putu- pa kad sam video kakav je patos zapanjio sam se, auto nije farban, ima dosta ogrebotina, ali levi polumesec je bas truo dakle rupa brate, sto se tice zvuka zdrav je nema sta, ali motor malo zanosi - dali je do elektronike ili sto treba da se izduva ili proveze...preporucujem svima da skoknu do bezanijske kose pa nek se uvere, auto kazem ne vredi vise od cene koju sam naveo, + naravno da se spremi za tehnicki i plati jedno 3glave za registraciju, nama iz unutrasnosti ne vredi neregistrovan da i vredi uzeo bi ga neko vec iz beograda. Uostalom ja sam poneo kesa i dogovorio se momkom da ga odma registrujem ali nije taj auto za mene
      p.s. bojane pa tebi nije daleko skokni do kose pa nam daj pravu sliku i da li bi ti uzeo taj auto

Comment

Working...
      X