Delta Integrale, E30 M3, i ostale trkachice 20. veka
Collapse
X
-
Re: Delta Integrale, E30 M3, i ostale trkachice 20. veka
Originally posted by DurangoTu je i jos jedna opasna sprava by Mercedes-Benz. U pitanju je W124 500E. To je prvi auto koji je u potpunosti sklapan u Porsche-ovoj fabrici, a da nije Porsche!!!
Intereresantan podatak je to da je proizvodnja{sklapanje} jednog primerka trajala cak 18 dana
2. Ja nevidim razlog zasto ovaj model Mercedes-a zaslujue da bude u ovoj temi1-7-5-11-3-9-6-12-2-8-4-10
Comment
-
-
1. Koliko ja znam jeste, ali provericu....
2. Slazem se da mu mozda i nije mesto u ovoj temi jer nema ni M5 i slicnih modela, ali zeleo sam da postavim par slika, a da ne otvaram novu temu. Ako moderatori smatraju da treba obrisati moj post sa slikama 500E, neka to urade.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Porsche je doradjivao poluzavrsen 500E tj. E500.
Sto rece starac vujadin, ako je Lotus Omega / M5 i Lancia Thema 8.32 ovde, i najbrza W124 svakako pripada ovom threadu.work in progress
Comment
-
-
sad kad ih imam na istoj strani, definitivno zakljucujem da mi se 190 EVO (1 ili 2 ) vise dopada od E30Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
kad smo kod rubova, ni kod E30 ne smatram vizuelno bas najsrecnijim resenjem
odlicno izgleda, ali su trebali uciti od Lancie
a kad su vec poredjana ova dva, da ponovim i EVO1 kod koga su mi rubovi daleko lepsi nego kod EVO2
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Svako ima svoje stavove i o tome ne treba raspravljati.
citat.kad smo kod rubova, ni kod E30 ne smatram vizuelno bas najsrecnijim resenjem
Vizuelno - kako za koga
Tehnicki - Itekako. Oni su proizvod zarad bolje stabilnosti
Pitanje .
Ovde se radi o izvesnom Mercedesu 190E 2,5-16V EVO2 DTM{slike gore postavljene} .
Pitanje je dali se ovaj model proizvodio serijski ili je ovo neka aftermarket konverzija?1-7-5-11-3-9-6-12-2-8-4-10
Comment
-
-
sirenje rubova i kod E30 i kod 190 EVO i kod Delte i kod Cosworth-a i svih ostalih je naravno svrsishodno uradjeno i a kao nusprodukt je dobijen i mocniji izgled autaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment