Re: Delta Integrale, E30 M3, i ostale trkachice 20. veka
Reno turbo stoji, covek ceka dobru ponudu da ga proda, cifra je i vise nego velika! ( takva je bar prica bila pre neku godinu )
Ta peglica koju spominjete nije sa porseovim motorom nego sa nekim fiatovim/lancinim 1500-1600ccm i ceo auto je radjen po uzoru na taj reno turbo ( vlasnik je isti )
Slike nemam..... ( mogao bih da odem na jednu voznju u pegli, to mi je ostao duzan )
Originally posted by TOKYO
Reno turbo stoji, covek ceka dobru ponudu da ga proda, cifra je i vise nego velika! ( takva je bar prica bila pre neku godinu )
Ta peglica koju spominjete nije sa porseovim motorom nego sa nekim fiatovim/lancinim 1500-1600ccm i ceo auto je radjen po uzoru na taj reno turbo ( vlasnik je isti )
Slike nemam..... ( mogao bih da odem na jednu voznju u pegli, to mi je ostao duzan )
Kad sam ja pricao sa likom pre par meseci, (uredno sam ostavio broj telefona i napisao ljubitelj, i covek mi se javio) trazio je oko 15 000 evra odnosno razmislio bi dal bi ga za toliko dao, jer covek zna koliko taj auto vredi preko,zna istoriju auta Ranjoti i te fore. Placen je 30 000 maraka u ono vreme i covek ga ima jako dugo. Pored kola ima i jos jedan set guma ( onih sirokih) i felni. Auto je uredno registrovan i voza se ponekad.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment