Jeste li tolerantni u saobracaju :)
Collapse
X
-
-
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
8
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
Hm.. znam ja kako treba
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
59
BODOVA
ZONA IZRAZITO NEPRIJATELJSKOG PONAŠANJA
Izrazito ste neprijateljski raspoloženi prema ostalim sudionicima u prometu. Morate promijeniti svoje ponašanje i početi cijeniti i ostale sudionike u prometu. Malo više osmijeha na vašem licu ne bi škodilo. Trebate samo shvatiti da svi ljudi griješe, a vama nitko ne daje pravo da u prometu budete sudac, jer ne zaboravite da batina ima dva kraja pa od suca možete postati žrtva.
Ma malo sam se i zezao
Comment
-
-
Uh.. braco!!!
WIZ >> Prodavaj auto sto pre i ugledaj se na brata Jakovljevica.
Mechku jednu i to po mogucnosti pancirku
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
16
BODOVA
ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
ih bre, pa nisam ni znao, a samo sam iskreno odgovarao
Što više za što manje
Comment
-
-
18
BODOVA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
5
BODOVA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
> Nisam ni znao da sam tako fin
while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
8
BODOVA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.Astra G 1.8 16V sportive
Comment
-
-
-
125
BODOVA
RATNA ZONA PONAŠANJA
Ratničkog ste raspoloženja. Vi mislite da je cesta bojno polje. Nije važno tko preživi, jer vi ćete ionako jednom stradati u prometu. Savjetujem Vam da se prevozite javnim prijevoznim sredstvima: vlakom, autobusom ili tramvajem i to po mogućnosti na zadnjim sjedalima, jer vi ste opasni i kao suvozač. Ne promijenite li brzo svoje ponašanje i shvatite da se upravo vi pogrešno ponašate u prometu mogli biste završiti na groblju s natpisom na spomeniku ?Ovdje počiva vozač koji je mislio da je uvijek u pravu?.
Comment
-
-
12
BODOVA
al malo sam lagio
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
19
BODOVA
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
Zanimljivo
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-

Comment