"U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar..."...ohohoooo... ....
...samo...fali ovom testu: vozite li slalom da bi zadovoljili svoje emotivne i dusevne potrebe?...cesto naglo ubrazavate i kocite jer vam je takav auto?...menjate trake bez ukljucivanja pokazivaca pravca jer koristite idealne putanje?...itd...
He,he,he....63 boda....bolje da ne komentarišem, barem sam bio iskren u davanju odgovora!Samo ne znam kako sakupih ovolike bodove kad se u ličnim odnosima ponašam krajnje obzirno....e sad, u vožnji volim sve što vole mladi, a ovaj test izgleda to ne prašta!
Znas kako je Tetak. Voznja i saobracaj su dve razlicite stvari. Ti si jos u prednosti jer imas i eventualnu "podrsku". Mozda bi ipak imao malo manje poena. Bilo kako bilo, iskrenost je ipak neophodna za istinitost testa. A Boost, pusti ti njega. Smrzo se on na severu pa je "usporen". Ko zna mozda je imao u vidu i zimsko-letnji rezim voznje prilikom odgovaranja na pitanja u testu
Odgovorno tvrdim da bi se isplatilo da se na svakih 50km napravi solidna "adrenalin" staza otvorenog tipa gde bi nervozni mogli da se malo isprazne i provere sebe i svoje mogucnosti kao i kvalitet vozila. Naravno da na takvoj stazi ne bi trebalo da vazi osiguranje auta niti bilo sta osim mozda zivotnog osiguranja. Najveca borba ipak vlada u nama samima pa zasto je onda prenositi na druge. Ovo nije sport kako bi neko to voleo da nazove.
U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.
Ne.. salu nastranu, prvi test koji mi ne dao par poena, 8 mislim, bio je radjen na nacin gde su sprovodjena pravila igre u saobracaju na svedskim putevima, dakle kako bi trebalo da bude skolski.
Kad sam otklonio par neverovanih glupih gresaka, za autora testa, greske, po mome i dalje ne, naprimer, pustanje pesaka da predju mimo prelaza? Ajde, dosta mi je sto MORAM da stanem da ih propustim na prelazu
=======================
Dakle to je bila slika neuskladjenja autora, njegovih pravila igre u xzemlji gde je, sto nije po merilima EU.
Sad cu da uradim test kako se ja ponasam.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment