Ako se ne varam, obichan saobracajac u Austriji ne bi trebalo da ima platu vecu od 3000-3200 Evra.
plata im je oko pola od navedene cifre!
i to ako piche prekovremeno
plata im je na nivou jednog radnika na gradjevini,koji radi nekih 10 sati prekovremeno mesecno.
@sri
ne znam za tebe ali za nase uslove plata jednog policajce nije losa,sa obzirom da nasa drzava naduvava iznos prosechne plate
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Mislim da se nas prevario pa ponudio malo pa je grdno naljutio policajca Daje ponudio vise kao na primer neki bogati Nemac mozda se pajkan nebi ni naljutio
Ako se ne varam, obichan saobracajac u Austriji ne bi trebalo da ima platu vecu od 3000-3200 Evra. Po shvabiji znam da su negde oko 3000.
Jel to 3000 sa taksom ili bez?Ako je sa taksom sto je i verovatno jer se u inostranstvu obicno tako racuna za platu-sve ukupno, znaci od te cifre treba da se oduzme 25% sto iznosi 2250 eura.
Osim ako ne naletis na one bajkere... panduri na motoru su nepodmitljivi... ne znam zasto... ali tako je... ja licno nikada nisam probao, ali par drugara se opeklo kada su probali... jedan je zavrsio sa prijavom za mito, a ostali su popili full kaznu i "sta ti mislis ko sam ja" govor...
Na motorima su po kazni. Nisu oni nepodmitljivi, no im "gori pod nogama", pa im ne pada na pamet da prime mito, e zato na nekom mora da istresu m..a, te n....e onaj ko je ponudio.
po kazni... ne bih se slozio. znam lika koji je od prvog dana sluzbe na motoru evo vec 7 godina... u policiji je kazna kao i svugde oduzimanje odredjenog procenta od plate.
Zverko
Mozda je bila takva kazna ali vise nije, bar ne bi trebala biti.
Po novom zakonu (kolaktivni ugovor koji si i ti potpisao pre neku godinu) ne mogu da ti oduzimaju od plate kao ranije. Mogu da te kazne otkazom ili premestanjem. Mislim da ni policija nije izuzeta od toga. Tako su meni rekli u mojoj firmi, gde su postojale te kazne sa odbijanjem procenta od plate.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Sto se tice nepodmitljivosti ovih na motorima, apsolutno nije tacna informacija. 2005 godine me zaustavio sa neregistrovanim Skuterom od 125ccm i lepo smo se dogovorili... za manje od 2 minuta...
kao sto postoji stimulacija tako postoji i destimulacija. odredjuje je neposredni predpostavkljeni u mom slucaju recimo direktor direkcije a u slucaju policije nacelnik sluzbe.
Comment