Bmw 735 ili 745

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kljucko
    CBC Član
    • 19.08.2007
    • 51
    • Pirot,Nis
    • Rover 75 2.5 v6 190+

Bmw 735 ili 745

Postoji mogucnost da moj cale uzme pomenuti auto negde posle nove godine,e sad posto necu ja cesto voziti ovaj auto jer imam svoj,bmw ce sluziti samo za putovanja, za odlazenje na posao jer se caletu nalazi posao 30km od kuce

Zanima me potrosnja ova dva motora,odrzavanje i slicno
    Koliko trose ako se voze i proseku 110-120km/h
    Nisam veliki ljubitelj plina,ali sam primoran da ga koristim zbog nedostatka finansija,e sad da cujem vasa misljena o ugradnji plinskog sistema u ovaj auto?Ako sve bude kako treba auto ce biti uvezen iz nemacke 2002-2003 godiste i tako to

Ako neko zna moze da uporedi i ove modele sa 730d

zaboravio sam da napomenem da sam se druzio 2-3 dana sa 745i iz 2004,ali nisam obracao paznju na potrosnju zbog toga sto nisam nikada sipao benzin u njega ,niti sam razmisljao o tome jer nisam ni znao da ce se jednog dana razmisljati o kupovini ovog modela.Osetio sam ubrzanje,udobnost i bio zatecen.Kada sam posle 3 dana ponovo seo u rovera bio mi je smesan
  • AlNik
    CBC Veteran
    • 18.07.2008
    • 144
    • Beograd

Re: Bmw 735 ili 745

Originally posted by Kljucko
    Postoji mogucnost da moj cale uzme pomenuti auto negde posle nove godine,e sad posto necu ja cesto voziti ovaj auto jer imam svoj,bmw ce sluziti samo za putovanja, za odlazenje na posao jer se caletu nalazi posao 30km od kuce

Zanima me potrosnja ova dva motora,odrzavanje i slicno
    Koliko trose ako se voze i proseku 110-120km/h
    Nisam veliki ljubitelj plina,ali sam primoran da ga koristim zbog nedostatka finansija,e sad da cujem vasa misljena o ugradnji plinskog sistema u ovaj auto?Ako sve bude kako treba auto ce biti uvezen iz nemacke 2002-2003 godiste i tako to

Ako neko zna moze da uporedi i ove modele sa 730d

zaboravio sam da napomenem da sam se druzio 2-3 dana sa 745i iz 2004,ali nisam obracao paznju na potrosnju zbog toga sto nisam nikada sipao benzin u njega ,niti sam razmisljao o tome jer nisam ni znao da ce se jednog dana razmisljati o kupovini ovog modela.Osetio sam ubrzanje,udobnost i bio zatecen.Kada sam posle 3 dana ponovo seo u rovera bio mi je smesan
    Za 730d znam da je potrosnja van grada oko 6.5 litara, u gradu oko 10, kombinovano 7.5-8.

Ako vam je usteda goriva bitna, a hocete velika kola, zasto BMW? Ima mnogo drugih opcija koje manje trose, a unutra su uzivanje.

Comment

• Kljucko
      CBC Član
      • 19.08.2007
      • 51
      • Pirot,Nis
      • Rover 75 2.5 v6 190+

svako ko misli da postoji bolji auto koji je slican ovom neka slobodno predlozi pa cemo da razmatramo.Meni se jako svidja ovaj bmw ali ako iskrsne nesto bolje mogu da ubedim caleta da promeni misljenje

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Audi A8 je bolji od te generacije "sedmice", pa razmotrite i njega.

Comment

• AlNik
          CBC Veteran
          • 18.07.2008
          • 144
          • Beograd

Originally posted by starac vujadin
          Audi A8 je bolji od te generacije "sedmice", pa razmotrite i njega.
          Ma mogu i da ustede koji dinar i uzmu AUDI A6 sa full opremom i 3.0 TDI motorom. Prede kao mackica i vuce kao lud. Plus potrosnja milina.

Comment

• Kljucko
            CBC Član
            • 19.08.2007
            • 51
            • Pirot,Nis
            • Rover 75 2.5 v6 190+

danas sam gledao na mobile.de audi je dosta skuplji od bmw-a

Bmw 745 2002/2003 je oko 16000-16500e

neka neko kaze ako zna kako ide potrosnja ovog bmw-a?
            grad,otvoreno.penzionerska voznja i divljanje

Comment

• JaMaL
              CBC Senator XXL
              • 14.04.2007
              • 448
              • JaMaL

Jedno glupo pitanje...

a planiras da odrzavas bmw serije 7... ne razumem... redovan servis za taj auto u ovlascenom servisu je vishe nego sto ces dati za benzin godisnje....? racunica?

Comment

• Kljucko
                CBC Član
                • 19.08.2007
                • 51
                • Pirot,Nis
                • Rover 75 2.5 v6 190+

ja kazem da ja moram da koristim plin u svom autu i ako ga ne volim,a moji roditelji ce voziti bmw7 i ne znam da li su i pomisljali o ugradji plina,ja sam samo hteo da cujem misljena o ugradnji plina?

Comment

• AlNik
                  CBC Veteran
                  • 18.07.2008
                  • 144
                  • Beograd

ja kazem da ja moram da koristim plin u svom autu i ako ga ne volim,a moji roditelji ce voziti bmw7 i ne znam da li su i pomisljali o ugradji plina,ja sam samo hteo da cujem misljena o ugradnji plina?
                  Mene dusa boli kada se tako lep i prostran gepek skrati. Moj Passat ima ogroman gepek i, da je benzinac, ne bih ga ni slucajno smanjivao bocom. Brate moj, kupis velika kola, plati cenu. Meni licno je glupo da se u BMW 745 gura plin, to je zlocin protiv tih kola, ali to sam samo ja.

Comment

• Kljucko
                    CBC Član
                    • 19.08.2007
                    • 51
                    • Pirot,Nis
                    • Rover 75 2.5 v6 190+

nece verovatno biti nista od toga,posto moji roditelji rade van grada auto ce stalno biti na putu,ja mislim da on na 100-110km/h ne trosi vise od 10l,a i sta ce im brze kad je put do tamo uzasan,nije on nesto ostecen ali je preopterecen, turci sa sleperima i tako to

Comment

• AlNik
                      CBC Veteran
                      • 18.07.2008
                      • 144
                      • Beograd

nece verovatno biti nista od toga,posto moji roditelji rade van grada auto ce stalno biti na putu,ja mislim da on na 100-110km/h ne trosi vise od 10l,a i sta ce im brze kad je put do tamo uzasan,nije on nesto ostecen ali je preopterecen, turci sa sleperima i tako to
                      Uzmete, brate, AUDI A6 1.9 TDI od 150 konja. To ce da im trosi 5 litara na otvorenom putu pri 100 na sat. Value for money, sto se mene tice. A mozete da kupite 1.5 takva za pare koje planirate da potrosite.

Comment

• Kljucko
                        CBC Član
                        • 19.08.2007
                        • 51
                        • Pirot,Nis
                        • Rover 75 2.5 v6 190+

dizel ne,audi ne vec smo imali a6 1.9tdi(1996) i a4 1.8 (1998)

posto ne biram ja auto, za sada je samo taj bmw zanimljiv

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

@AlNik A6 1.9 tdi sa 150 ks ne postoji a sam A6 nije ni priblizno u klasi sa BMW-om serije 7. O cenama odrzavanja dizelasa nove generacije, bolje da i ne pricamo jer su cifre astronomske.
                          Sto se zlocina tice, a kako bi nazvao cene goriva koje svakodnevno rastu.Mislim da bi onda u tom slucaju jedino termin masakr imao pravo znacenje.Ako cu da biram da li da vozim veliki auto na plin svaki dan ko covek ili da ga vikendom izvozim iz garaze i napravim par krugova na benzimu, sigurno bih se odlucio za ono prvo, a verujem da bi to uradila i vecina ljudi

Comment

• Car
                            CBC Senator XXL
                            • 07.07.2005
                            • 900
                            • Beograd

Jos kad bi takvi dizelasi trosili 5-6 litara ko sto navodi AlNik, gde bi im kraj bio.

Comment

• Kljucko
                              CBC Član
                              • 19.08.2007
                              • 51
                              • Pirot,Nis
                              • Rover 75 2.5 v6 190+

pustite audi i ostala kola pisite o bmw-u,konkretno 735 i 745

Comment

Working...
                              X