Pozdrav drugari!Imam problem koji verovatno i nije toliko veliki:kad vozim na malom vecem broju obrtaja(oko 2000 rpm)motor zadrzi tako veliki broj obrtaja!Ja onda ugasim motor i ponovo ga upalim i sve se vrati u normalu.Nadam se da nije nesto ozbiljno i da mogu sam to da resim,uz vasu pomoc,naravno!!!Inace,u pitanju je mazda 323,1988.godiste,1.5 sa ugradjenim Lovato plinskim uredjajem.Isto se desava i kad vozim na benzin i na plin.Molim vas da mi pomognete,siguran sam da je ovo neka glupost,ali...HVALA puno!!!
Ler gas
Collapse
X
-
Ler gas
Ne verujem da nesto zaglavi,nekad mu gasenje ne bi pomoglo da je to u pitanju,ne zatrese se motor nesto puno.Mozda fals vazduh ima veze.Mozda nesto sa elektronikom nije u redu,jer on ima automatski sauh,pa se nesto desi sa njimU svakom slucaju,hvala!
Comment
-
-
Ler gas
Originally posted by HondaOcisti leptir za pocetak...Ako se nista ne menja, onda ispitaj motor ler gasa... u 90% slucajeva je jedan od ova 2 uzroka.
Comment
-
-
Evo imas ovde objasnjenje kako se cisti leptir, cak i link ka video klipu.Power of dreams !!!
Comment
-
Comment