Pozdrav drugari!Imam problem koji verovatno i nije toliko veliki:kad vozim na malom vecem broju obrtaja(oko 2000 rpm)motor zadrzi tako veliki broj obrtaja!Ja onda ugasim motor i ponovo ga upalim i sve se vrati u normalu.Nadam se da nije nesto ozbiljno i da mogu sam to da resim,uz vasu pomoc,naravno!!!Inace,u pitanju je mazda 323,1988.godiste,1.5 sa ugradjenim Lovato plinskim uredjajem.Isto se desava i kad vozim na benzin i na plin.Molim vas da mi pomognete,siguran sam da je ovo neka glupost,ali...HVALA puno!!!
Ler gas
Collapse
X
-
Ler gas
Ne verujem da nesto zaglavi,nekad mu gasenje ne bi pomoglo da je to u pitanju,ne zatrese se motor nesto puno.Mozda fals vazduh ima veze.Mozda nesto sa elektronikom nije u redu,jer on ima automatski sauh,pa se nesto desi sa njim
U svakom slucaju,hvala!
Comment
-
-
Ler gas
A gde se nalazi leptir ler gasa,ne moras detaljno da mi objasnjava samo u kratkim crtama!?I kako izgleda motor ler gasa,kod mene postoji nesto sa trakastom oprugom,ne znam da li je to!Originally posted by HondaOcisti leptir za pocetak...Ako se nista ne menja, onda ispitaj motor ler gasa... u 90% slucajeva je jedan od ova 2 uzroka.
Comment
-
-
Evo imas ovde objasnjenje kako se cisti leptir, cak i link ka video klipu.
Power of dreams !!!
Comment
-

Comment