Audi A6 3.0 quattro 2003 benzinac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Pa zato sto vecina vozi A6 sa preko 300.000km.
    A sto se tice ramena vec sam pisao o tome, iz eksploatacije, ali koliko znam da je od 2001. godine taj problem donekle resen-poboljsan je kvalitet istih.

Comment

• pusjko
      CBC Početnik
      • 01.09.2008
      • 5
      • Novi Sad

evo, da se pohvalim, kupio sam masinu...nemam reci...pa to je takav auto, odusevljen sam...od prvog kilometra, servisiran u porsche-u... V6 nasviran da peva...perfektna masina...
      overspeed-u: slike stavljam ovih dana, nemam svoj aparat,hvala na strpljenju

e sad, u njemu ima zeder...ja to nikada ranije nisam imao i ne znam kako radi ni da li radi...ne znam ni kada se zakljucava ni kako... ja stavim kljuc u njega i okrecem, nekada ima prazan hod, pa dodje do necega kao da zakljucam, ali onda ne mogu kljuc da izvadim, pa levo ili desno da okrecem po pola kruga kljuca dolazim do kraja-ne mogu vise da okrenem kljuc- a jedino kada je na sredini onda mogu da ga izvadim...eto laickog objasnjenja kako to meni izgleda, a ne znam da li uopste nesto funkcionise... a kad otkljucam auto posle toga, mislim iskljucim alarm i to, volan odmah radi bez da bilo sta cackam dole oko zedera...
      pa ako moze neki savet oko toga...
      hvala svima unapred, a slike uskoro

Comment

• subicd
        CBC Senator XXL
        • 20.06.2008
        • 463
        • Novi Sad

Cestitke na autu i da te dobro sluzi.
        Par puta sam ga zakljucavao kod drugara, ako se dobro secam stisnes prema gore i okrenes kljuc. Nije povezan preko alarma ili bilo cega. Ako ti bas ne ide otidji do Zedera da ti pokazu.

Comment

• weasel
          CBC Veteran
          • 07.06.2005
          • 115
          • Novi Beograd

Originally posted by pusjko
          e

e sad, u njemu ima zeder...ja to nikada ranije nisam imao i ne znam kako radi ni da li radi...ne znam ni kada se zakljucava ni kako... ja stavim kljuc u njega i okrecem, nekada ima prazan hod, pa dodje do necega kao da zakljucam, ali onda ne mogu kljuc da izvadim, pa levo ili desno da okrecem po pola kruga kljuca dolazim do kraja-ne mogu vise da okrenem kljuc- a jedino kada je na sredini onda mogu da ga izvadim...eto laickog objasnjenja kako to meni izgleda, a ne znam da li uopste nesto funkcionise... a kad otkljucam auto posle toga, mislim iskljucim alarm i to, volan odmah radi bez da bilo sta cackam dole oko zedera...
          pa ako moze neki savet oko toga...
          kAd zakljucavas gurnes kljuc gurnes "bravu" sve sa kljucem i okrenes desno kolko moze - onda bi trebao da izvadis kljuc bez problema

kad odkljucavas - stavis kljuc okrenes ka levo dok ne ispadne brava ako nece ad ispadne verovanto je blokirao volan pa samo malo okreni vola elvo desno popustice 100%.onda kad ispadne brava okrenes desno skroz i izvadis kljuc.

nisi bas lepo objasnio pa ne znam tacno u cemu je problem kod tebe.

ja imam drugi "problem "sa zederom - nikad ne mogu da se setim dal sam zakljuco. Parkiram zakljcuam zeder ali to je toliko refleksna operacija da posle 5 minuta se zapitam dal sam zakljucao i ne mogu da se setim nikako

Nije mi se do sad desilo da zaboravim da zakljucam al 100 puta me uhvati sumnja dal sam ili nisam

Comment

• pusjko
            CBC Početnik
            • 01.09.2008
            • 5
            • Novi Sad

weasel i subicid, hvala, provalio sam... onako je kako weasel kaze

Comment

• weasel
              CBC Veteran
              • 07.06.2005
              • 115