Offroad desavanja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

A neki modeli kampanjole imaju i ugradjen Power TakeOf vinch (vitlo pogonjeno motorom). Ne znam za visinu, ali to niej tesko srediti, kao i staviti dobre gume.
    dfast, nijedna nam se nije pridruzila tako da ne znam mnogo o njoj.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Ivvan
      Moderator
      • 29.09.2004
      • 1574
      • Nis
      • SAAB 9000

To je cini mi se noviji model ne AR55 nego onaj malo vise kockasti ne mogu da se setim oznake ,on je imao jos jedan kardan pozadi (ko traktor) i da si mogo maltene da prikljucuujes polj. masine
      Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

Vozao sam po Zlatiboru AR55 i to s originalnim benzinskim motorom. Verzija za veziste (limena skroz). Mnogo je teska za taj motor a sto srce ludi moji Svidja mi se i rezervoar za gorivo ispod vozacevog sedista i jos neke sitnice. Inace redukovanje i blokade su izvedene sajlama??? pa su tako uvek nesto blokirale i komplikovale.
        https://t.me/pump_upp

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

22. i 23. oktobra u Boru je odrzana Dzipijada u organizaciji Jeep udruzenja Willys iz Bora.
          Pa samo sam hteo da vam se pohvalim da je tek osnovano udruzenje Srbija4x4 osvojilo tri medalje i jedan pehar
          Uskoro detalji...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Ups, zaboravio sam da napisem detalje . Imate sve na srbija4x4.com

Nego...

Sestrinsko udruzenje avantura4x4 organizuje Peskoviti dzipolom 2006 koji ce se odrzati u Deliblatskoj pescari 4. i 5. februara.
            Detalji na http://www.avantura4x4.com/akcije.htm

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Ovo izgleda super i voleo bi svog F-150 da provozam nekad off-road, ali za sada ne zelim jer je jos uvek nov (kupio sam ga novog letos). Cak i najmanja ogrebotina bi me zestoko nervirala. A uz to prednji deo mu je dosta nizak u poredjenju sa zadnjim delom. Sledeci put kad budem uzimao pickupa obavezno uzimam off-road opciju.
              Nesto u ovom stilu

Comment

Working...
              X