Salu nastranu ali moram da promenim InterCooler, ovaj mi je explodiro
Sad, merim vazdusnu masu dajem mu gorivo a ispustam vazduh, mozes li da pomislis kolika mu je sad potrosnja (nemam vremena za da radim na njemu )
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Salu nastranu ali moram da promenim InterCooler, ovaj mi je explodiro
Sad, merim vazdusnu masu dajem mu gorivo a ispustam vazduh, mozes li da pomislis kolika mu je sad potrosnja (nemam vremena za da radim na njemu )
Ima i jedan interesantan deo gde treba obratiti paznju i koliko KG vuce svaki Nm jer je max snaga data na visokim obrtajima i nije rentabilna kao osvova uporedjenja.
Ima i jedan interesantan deo gde treba obratiti paznju i koliko KG vuce svaki Nm jer je max snaga data na visokim obrtajima i nije rentabilna kao osvova uporedjenja.
Vidite kako se chak i bez ikakve namere mozhe nauchiti svashta
U mom sluchaju (79 kw, 110 ks, 910 kg, 129 Nm):
Power-to-weight ratio 110/910 = 0,12087 ks/kg
Specific load: 910/110 = 8,2727 kg/ks
Ma ono, ja skidam kapu vama mehanicarima, ja nit se bakcem oko toga nesto mnogo, a nemam ni vremena, a nemam ni love sad nisam neki lovator , ebiga izbjeglica pobjeglica, al gotivim brzinu a ovo mi je bilo naj brze za pare sto sam mogo da ugrabim sa malom kilometrazom i da ima fabricku garanciju tako da se puno ne zezam....tako da ono vama svaka cast pravite od nicega svasta....e sad ako padne novi posao koji je u planu kupujem novu c6 z06 cim izadje a ovu ostavljam nebi li naucio sta o tuningu....pa vjerujem da cu onda na ovom forumu dosta vise nauciti uz vasu pomoc, a ne vako samo supljiram
pod to nasvoraju predpostavljam napucaju....pa gledao sam na speedwayu lingenfelter corvette 427
lingenfelter se nalazi u kaliforniji i naj poznatiji kit za c5 korvetu im je taj 427, radi se o preradi veceg djela auta, kupikaza na 7.0 twin turbo 427...diskovi, kocnice, suspenzija vece gume....neznam ni sam sta sve ne rade, uglavnom pokupe ti auto i za mjesec dana ga dobijes nazad sa produzenom garancijom na 3 godine 36 000 milja sve pokriveno ukljucujuci i njihovo tuniranje....auto je street legal i rezultat je nekih 1.8 sekundi 0-100 kmh i nekih neko kaze 8.9 neko 9.4 sekunde na 402 metra....kada bih kupio novu z06 ako sve bude islo po planu onda bih nju vozao svakodnevno i na duze staze, a san bi mi bio da uradim taj lingenfelter kit i da ponekad odem na drag i vako kad me ufati neka luda haram gradom
Comment