Varta akumulatori, gde?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

slicno, samo sada su jos bezobrazniji.
    vise se niti ne trude da nesto proizvedu, kupe negde po belom svetu gotov proizvod, upakuju i nalepe etiketu da je proizvedeno u Sloveniji.
    nedavno sam kupio set gasnog plamenika na butan, zato sto mi odgovara pre svega za ciljanu upotrebu, gde pise na deklaraciji da je kao proizvedeno u nekom zaseoku u Sloveniji.

a na samom proizvodu je utisnuto da je svaki delic proizvedene u Italiji, i slavina za regulaciju i sam plamenik i crevo pa cak i selnica.

isto tako rade i sa Purpenom u bocama, kupuju u Turskoj i Estoniji a nalepe etiketu da je slovenacka proizvodnja.

to su samo 2 primera kojih ima toliko da nema smisla nabrajati, pa se ne radi o nekim izuzecima.

meni je najsmesnije bilo kada se reklamirala prodaja alpske psenice iz podrucja slovenackih Alpa. narocito na Triglavu i slicnoj klimi kao raste ikakva psenica
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• jaksa
      CBC Senator XXL
      • 23.10.2004
      • 701
      • Novi Beograd, SC

Alpsko mleko iz Tuzle...

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

apsolutno toplo preporucujem ove baterije:
        http://www.bannerbatterien.com/banner/p ... /index.php
        neko reche tri godine traje baterija ,ja kazem sve ispod 5 je sramota za bateriju i proizvodjaca...
        davne 2004 bio test od Öamtc-a:
        http://www.oeamtc.at/refresh/frameset.p ... esamt.html
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

vesna sap uzet pre 1.5 godinu nije izdrzao punu garanciju... inace kao slovenacki a pravljen i uvezen VO macedonia

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Re: Varta akumulatori, gde?

Sta je bolje varta Silver Dynamic ili Varta Ultra Dynamic!? Primetio sam da je kod Sliver serije snaga veca sa manjim kapacitetom nego kod Ultra serije, a takodje da i Sliver preporucuju za dizel motore!

Best batteries for cars, motorcycles, commercial vehicles, trucks or fun sport vehicle. A VARTA® battery is always the best solution.

Comment

Working...
            X