Oduzet auto sa verovatno prekucanim brojevima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kolja
    CBC Član
    • 07.02.2006
    • 50
    • Novi Pazar

Otkud ti to da se ja bavim tim stvarima??? Pricam ono sto sam cuo i video,a daleko bilo da radim s' tim,nema tih para koje bi me naterale da se kacim sa zakonom,nije lepo s' tvoje strane al' hajd'

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

dabome

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

U pitanju je neka akcija "auto" i onda ona vozila za koja postoji neka njihova izmisljena sumnja takvo vozilo se oduzima na proveru!
        Evo kod mene u kraju u poslednjih 3 meseca skoro svako ali bukvalno svako vece se oduzimaju kola,do duse sad se manje oduzimaju jer je vecina vec oduzeta pa vracena medju kojima je i moj auto.
        A da to nije klasicna provera potvrdjuje i taj podatak da su moje vozilo oduzeli zato sto im je bilo dosadno i zato sto onaj majmun koji ga je i oduzeo ocigledno nije yebo nista 6 meseci pa je naso mene
        Njih dvojica bez dobro vece bez i jedne reci prilaze kolima otvaraju vrata,haubu,drkaju,razvaljuju i kao broj sasije sumnjiv ono-ono. Dodje sad ovaj sto je gledao broj motora i kaze ma jok kolega ovaj broj je ok,pusti decka nek ide vidis da je sredio auto pre neki dan,a ovaj PAPAN vice neka njega za svaki slucaj u stanici da mi to ispitamo.
        Ja umalo da se slogiram zbog jednog ne otesanog skota i sta cu povezem auto u stanicu i tamo ga ostavim. Pitam kad ce biti "gotov" auto oni vicu ne znamo rok je 90 dana za vracanje,tad sam prvi put yebo i oca i majku svakome ko je te noci bio od policajaca. Pa ja upucao toliko para da bi auto sad trulio kod njih na parkingu!?
        E posto su zivci poceli da mi otkazuju onda ja lepo zapretim debeeeelom finansiskom tuzbom ukoliko mi auto zadrze vise od 3 dana i ustanove da je legalan.Ako je ne legalan ok,skidam gace pa yebite ali ako je sve ok i kod njih da prelezi 3 meseca....pa to bi ih kostalo kao najnovija vectra C.

sve u svemu posle 2 dana raspadanja mog nervnog sistema auto naravno vracen uz izvinjenja koje kakva i izdata potvrda o tome da je vozilo provereno.Necete mi verovati ali tu potvrdu sam do danasnjeg dana iskoristio vec nekoliko desetina puta posto svaki put kad me zaustave kazu dobro vece otvorite haubu

Tu noc kad su meni oduzeli auto,neki lik sa NOVOM bmw trojkom staje posto su ga zaustavili i pokazuje RACUN da je kupio auto JUTROS i ovaj slepac od policajca kaze otkud ja znam da auto nije skinut sa osiguranja
        naravno vozilo je oduzeto na "proveru"

e zbog takvih ne izivljenih pandura ostali policajci budu na losem glasu sto je donekle i normalno zar ne!?
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• shadow
          CBC Senator XXL
          • 23.09.2005
          • 555
          • Beograd

Originally posted by Sloba
          Sa kojim autom si bio?
          Sa kadett-om
          My crew is all fired up
          Y'all better just wise up

Comment

• GadGet
            CBC Senator
            • 15.08.2007
            • 206
            • Nbgd, Vozdovac

He He, i mene cimali zato sto mi stoji zabrana otudjenja 60 dana. Na koga je auto, putni nalog / auto je moj / kako tvoj, kredit, lizing - ovlascenje banke, zasto stoji zabrana otudjenja / auto je moj, a svako novo vozilo prolazi neku vasu proveru i dobija zabranu otudjenja od 60 dana, ukoliko je potreban racun mogu vam dostaviti / aha, dovidjenja - vraca dokumenta / dovidjenja / stani - problema sa zakonom / nemam ,mislim se idi u pm sta se deres

Nije bilo cimanja sto vozim PUTNO umesto PUNTO

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Laki GSi
              zato sto onaj majmun koji ga je i oduzeo ocigledno nije yebo nista 6 meseci pa je naso mene
              Pa jel' ti makar prijalo?
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

ha ha
                Posto ti je to kolega razumem tvoju pogodjenu sujetu ali budi nekad i covek ,nemoj da si samo policajac.
                Ocigledno si jedan od odnih "ne ustrasivih".
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Kad sam sredjivao BMW-a koji je 1991. godiste, bilo je ponuda da samo prekucam broj na nekog stranca...

Kad sam krenuo da sredjujem motor tog BMW-a reklisu mi svi ma ubaci samo motor sa stranca, ko jos gleda br. motora...

Nisam uradio ni jedno ni drugo, sve sam lepo raspakovao, pa ponovo spakovao. Zamenio sve sto treba...

E sad znam mnoge koji su radili i jedno i drugo i oni sad strahuju...
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• milan_g1
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2007
                    • 863
                    • Karaburma

Ascona sa pocetka price je i dalje u SUPu... jos uvek se nista konkretno ne zna.

Nego zaustavili i mene na istom mestu gde je oduzeta Ascona, pre neki dan, uzeo dokumenta gleda, obilazi oko auta i zagleda, vec sam pomislio da sam sledeci... ali na svu srecu nisam.
                    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
                    X