RX-8
Collapse
X
-
odrzavanje nije problem (servis itd,bar ne ovde ,dok ne dodje do vecih problema ,bar je tako bilo u pocetku,sada su se malo serviseri izvezbali,ranije je bila pojava rx8 u servisu bauk)problem su troskovi koriscenja.treba se navici da motor trosi ulje malo vise od normalnih motora (oko pola litre po punjenju rezervoara)jer im je takva konstrukcija ,imaju vecu povrsinu prianjanja na zidove (mislim na zaptivace-karike ali ne smislu kao kod oto motora)plus rad na vecem broju obrtaja,onda nikada ne mozes izvuci svo staro ulje napolju(bar po tvrdnji servisa),uglavnom treba od pocetka ga voziti kao wankel motor a ne kao oto motor i sve ce se nekako lakse razumeti.ja se ubi od objasnjavanja zeni sta i kako ,zaludela se za rx-om ...jos malo da joj objasnim neke stvari i etoshvatice...ima vec lepih primeraka ovde 2004 godiste sa malo km-a sa 231ks za nekih 17000 eura..ali kao sto rekoh troskovi koriscenja su malkice drugachiji.ali zato preporuchujem svakom da proba auto ako ima sansu ,drzanje na putu je apsolutno top.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Meni je taj auto koncepcijski i vizelno fantastican i jako bih voleo da ga probam, ali se plasim da bih onda postao vrlo iracionalan i jako pozeleo da ga kupim, a to u Srbiji nije bas najpametnije...
Vidim sa ima veliki Wertverlust sto nije bas pohvalno, i to naglo pocinje bas za primerke starije od 3 godine kad istice garancija sto je znak da ljudi hoce da ga se otarase.
Inace, ovde nema ozbiljnog servisa za RX, znaju samo ulje da menjaju.
Comment
-
-
po punjenju rezervoara sto znachi svakih 60 litara...
@starac
rekoh skupa je za voznju,i po logici nemaca to im je malo preskupo.pravi ljubitelju ga zadrzavaju.meni jedino smeta sto je nekako slaba sa snagom,mislim da je 231 ks malo.."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
imao sam negde dijagrame uporede wankel-a i otto motora..ima dobrih stavri koliko su napredovali sa resenjem zaptivacha.polako ali sigurno ce eliminisati i tu slabost,ali treba vremena hvala bogu Mazda ne odustaje na tome"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
pa ovako..mnogi svasta kazu,ali je ovde ipak preporuka mazdino dexelia ulje,koje je sintetika.za kaiseve smem da kazem da je glupost(kao i svecice) jer apsolutno nicim nisu preoptereceni.mislim da mazda malo vise preteruje sa tim predostroznostima oko ovog modela,jer jedino sto ja vidim i cujem je da se ljudi zale na potrosnju i potrosnju ulja,ali to je vecinom od Otto vozacha,dok od wankel vozacha je ovaj model chak izazvao divljenje jer su mnoge mane proslog modela (motora) poboljsali-potrosnju goriva,ulja,bolji materijali,dugovechniji motor i zaptivachi drugog sistema.
na pocetku je bilo akcija sa zamenom motora jer su pronasli neke nedostatke ali je mazda odradila sve preko garancije,chitavi motori su menjani,radi pada snage.to su bile prve serije 2003-e,bilo je jos akcija oko rezervoara i jednog lima kod auspuha koji je mogao da progore rezervoar,ali su to videli ubrzo i odradili korekciju.sve u svemu mazda je dala 100% podrsku ovom modelu i sve su uradili da nemaju negativne efekte.sta rechi nekada je 13,14 l potrosnje u gradu sa wankelom od 230 ks bilo nemoguce plus zadovoljiti euro4 ali su uspeli.ima mnogo modifikacija da se snaga podigne,ali treba ostati pri atmo verziji jer jednostavno motor nije predvidjen za nadpunjenje i nije se pokazao kao dobar primerak.ali zato gde novac ne igra ulogu ,postoji mogucnost prosirivana na jos jedan rotor,i tu je vec taj auto u nekoj drugoj ligi.i sa cenom i sa snagom,i moje misljenje i dalje ostaje da za takvu sasiju je ovaj motor preslab."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment