vidim da ovde jedni pricaju da je losa u pm,a drugi da valja nesto..a mene zanima koliko prelaze wankel motori...ali stvarno,ne vase misljenje...
posto ako nekom zapadne za zub,kaze da prelaze 500.000km a drugi kazu da prelazi 2.000.000km..
mene zanima stvarno koliko prelaze..
a auto je prelep...
btw:izvukli 1664 konja iz nekog mazdinog motora..(wankel..ja mislim da je od rx-7-mice...)
priche o tome da nemogu da predju 100.000km su tipa baron minhauzen...mogu da predju dosta,sve zavisi kao i kod ostalih motora od odrzavanja i eksploatisanja.osim toga na njima nema sta da se pokvari,ako je generalna potrebna uradi se lakse i brze od jedne generalne na otto motoru.
ne vide da negde pise da je losa-videh samo da je odrazavanje tj.eksploatacija skuplja od slicnih sportskih auta.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Vec sam negde pisao, ne znam dal sam ovde...
Tri druga u HR imaju RX8, dvojica su kupila nove, treci (sa kojim sam se dopisivao) je kupio polovnu.
Jedan je menjao 2 motora, drugi jedan, a ovaj sto je uzeo polovnu i vozi kako pise u knjizici jos uvek vozi isti motor i nema nikakvih problema.
Treba samo shvatiti da to nije standardan motor na koji smo svi navikli i da za njega vaze neka druga pravila pri eksploatacija. Ako vam se ne svidjaju i niste spremni na njih da se prilagodite, nemojte ni da gledate ovaj auto.
pa dobro, eto ja to sve citam, ali niko da kaze kaka su to pravila, mislim kako voziti taj auto onda. jel neko zna nesto konkretno. a ne, svi kazu drukcije se vozi, odrzava, itd. kako, sta, u cemu je fazon? ako neko moze da odgovori konkretno.
verovatno necu imati prilike da vozim tako nesto, ali me bas zanima...
- Kada upalis auto, nema gasenja 15min
- Kada ga gasis, obrtaji moraju da ti budu na 3000rpm, pa izvlacis kljuc
- Ulje se redovno doliva, jer je takva konstrukcija motora. Ulje se koristi specijalno Mazdino, mada sam citao da neki koriste i standardna sinteticka ulja bez problema (makar u tom trenutku)
Mislim da ima jos neka sitnica, ali ovo su one glavne.
i jos da naglasim da Mazda preuzima sve troskove menjanja motora,jer su i sami videli da su prve serije zaptivacha na rotorima bile neadekvatne.znachi svaki motor gde je se problem pojavio bio je zamenjenen od strane proizvodjaca ,chak je ovde bilo i sluchajeva i posle 100.000km po pojavi smanjenja snage da je Mazda reagovala i zamenula motor sa novim bez nadoknade
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment