Imam sledeći problem:
U mom kraju parking servis nije obezbedio dovoljno mesta za parkiranje.
Naravno to ih ne sprečava da naplaćuju godišnju kartu za parking.
Posledica toga je da se ljudi snalaze na različite načine.
Parkiraju se na trotoar i svuda gde stignu.
Znači ja iako sam uredno platio parking a pored toga sam i stanar zgrade nemam gde da se parkiram.
Zbog toga sam često kao i ostali stanari prisiljen da se parkiram na trotoaru.
Vrhunac cele ove situacije je što me je danas odneo pauk zato što sam stao van obeleženog parking mesta iako nisam nikom smetao.
E sad pošto sam ja shvatio da verovatno namerno ne žele da obezbede dovoljno prostora za parking jer im se više isplati da ovako uzimaju pare narodu potreban mi je neko da mi kaže da li je moguće parkirati auto tako da pauk ne može da ga odnese.
Nisam nešto upućen u proceduru šlepovanja, jedino što znam je da treba da stanem što je moguće bliže nekom objektu ali to mi danas nije mnogo pomoglo.
Nadam se samo da neću morati da prodajem kola
...
U mom kraju parking servis nije obezbedio dovoljno mesta za parkiranje.
Naravno to ih ne sprečava da naplaćuju godišnju kartu za parking.
Posledica toga je da se ljudi snalaze na različite načine.
Parkiraju se na trotoar i svuda gde stignu.
Znači ja iako sam uredno platio parking a pored toga sam i stanar zgrade nemam gde da se parkiram.
Zbog toga sam često kao i ostali stanari prisiljen da se parkiram na trotoaru.
Vrhunac cele ove situacije je što me je danas odneo pauk zato što sam stao van obeleženog parking mesta iako nisam nikom smetao.
E sad pošto sam ja shvatio da verovatno namerno ne žele da obezbede dovoljno prostora za parking jer im se više isplati da ovako uzimaju pare narodu potreban mi je neko da mi kaže da li je moguće parkirati auto tako da pauk ne može da ga odnese.
Nisam nešto upućen u proceduru šlepovanja, jedino što znam je da treba da stanem što je moguće bliže nekom objektu ali to mi danas nije mnogo pomoglo.
Nadam se samo da neću morati da prodajem kola

Comment