Potreban savet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • madic
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 844
    • Beograd

Potreban savet!

Imam sledeći problem:

U mom kraju parking servis nije obezbedio dovoljno mesta za parkiranje.
    Naravno to ih ne sprečava da naplaćuju godišnju kartu za parking.
    Posledica toga je da se ljudi snalaze na različite načine.
    Parkiraju se na trotoar i svuda gde stignu.
    Znači ja iako sam uredno platio parking a pored toga sam i stanar zgrade nemam gde da se parkiram.
    Zbog toga sam često kao i ostali stanari prisiljen da se parkiram na trotoaru.

Vrhunac cele ove situacije je što me je danas odneo pauk zato što sam stao van obeleženog parking mesta iako nisam nikom smetao.
    E sad pošto sam ja shvatio da verovatno namerno ne žele da obezbede dovoljno prostora za parking jer im se više isplati da ovako uzimaju pare narodu potreban mi je neko da mi kaže da li je moguće parkirati auto tako da pauk ne može da ga odnese.

Nisam nešto upućen u proceduru šlepovanja, jedino što znam je da treba da stanem što je moguće bliže nekom objektu ali to mi danas nije mnogo pomoglo.

Nadam se samo da neću morati da prodajem kola ...
  • rallye
    CBC Član
    • 08.10.2008
    • 83
    • Beograd

Glupost je prodavati auto zato sto nemas malo zivaca da sacekas da neko izadje ili parkiras auto malo dalje od zgrade.
    www.blindmanmotorsport.com

Comment

• madic
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 844
      • Beograd

Kružio sam pola sata ne bi li našao bilo kakvo mesto,
      nisam uopšte tražio nešto baš blizu zgrade.
      Mesto na koje sam stao se nalazi na oko 200m od zgrade.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Svakim danom potrebno je sve vise zivaca. Na istu foru sam ostao bez 6.000 dinara. Kod mene je lokalna gradjevnska mafija napravila trzni centar, ali gle cuda, ne i parking za isti.
        Tako da parking od nasih zgrada koriste i za taj centar.

Iskuliraj, to ti je jedini savet. Ja sam pravio scene po Parking servisu, al sam na kraju shvatio da sam samo ispao glup.

Teoretski pauk u mom kraju moze da odnese 80% autombila.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• vulebg
          CBC Član
          • 11.08.2008
          • 64
          • Beograd

Re: Potreban savet!

Originally posted by madic
          da li je moguće parkirati auto tako da pauk ne može da ga odnese.
          Ovo i mene zanima
          Da li je neko upucen?
          Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.

Comment

• madic
            CBC Senator XXL
            • 07.10.2007
            • 844
            • Beograd

Dragon,
            kod mene je fazon što je iskorišćeno oko 50% potencijalnog prostora za parking. A od toga ogroman deo je rezervisan za policiju, razne firme i invalide kojih izgleda ima više nego ostalih vozača.
            Iskuliraću ja ali moram da preduzmem sve što je u mojoj moći da me opet ne odnesu. Ipak mi je malo mnogo da im redovno dajem po 6200 din.

A posebno me boli kad samo pomislim kome dajem te pare

Comment

• gti16v
              CBC Senator XXL
              • 05.08.2007
              • 343
              • BGD
              • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Mene su ojadili za 8062.50din zato stoje nalog izdali komunalci, a ne mup... Video sam da su jednom odustali od podizanja mercedesa A klase jer je bio sav u spojlerima , a oni su dosli sa onim paukom koji ima one sape koje se stavljaju na sajtne... Ne znam sta bi mogao da bude lek za male toyotice i one velike sto kace auto za tockove... Meni su odvukli auto, a bio je namotan pun levi, auto u brzini i rucna (koja radi ) cimnuta do kraja, tako da to ne pomaze

P.S. Nisi jedini koji imas problem sa parkiranjem

Comment

• madic
                CBC Senator XXL
                • 07.10.2007
                • 844
                • Beograd

Pa stao sam 2 cm od drveta i nije pomoglo.
                Razmišljam da sledeći put uradim to isto ali u rikverc.
                Onda neće moći da mi priđu ****tu i podignu zadnje točkove.

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Cekaj pa i ako ti ne podignu kola, ostavice ti kaznu zar ne?!
                  Treba bre da se zalis! Ja sam se zalio nakon duzanja saxa na mestu gde je dozvoljen parking! Prodali neku foru (da ne pricam opet sve) nisam mogao da povratim novac ali evo bar vise nikoga odatle ne dizu!
                  Verovatno im stigne neki dopis od sudije da ne rade to sto ne treba! Tebe kao stanara te zgrad ne bi trebalo da dizu ako si nasao neko zgodno mesto gde nikom ne smetas.

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Mogu uvek da odnesu auto, a problem koji imas je "cena" zivljenja u centru, nebitno da li je BG, Bec ili London. Svuda je u centru problem parkirati auto.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• muamua
                      CBC Veteran
                      • 25.02.2006
                      • 194
                      • muamua

uze mi sri rec iz usta...ali opet covek ima placenu kartu, za tu kartu bi valjda trebao da ima obelezen svoj parking prostor koji ipak placa...ako vec neko drugi lezi na njemu onda se tu naplacuje duplo...a to bas i nije po zakonu...mogao bi ti da tuzis parking servis ....posto naplacuje tvoje mesto za parkiranje koje si ti uredno platio
                      ...leva traka nije za sporu voznju...

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Ja sam onda platio cenu zivljenja u centru Zarkova.
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• madic
                          CBC Senator XXL
                          • 07.10.2007
                          • 844
                          • Beograd

Originally posted by shonsy
                          Cekaj pa i ako ti ne podignu kola, ostavice ti kaznu zar ne?!
                          Treba bre da se zalis! Ja sam se zalio nakon duzanja saxa na mestu gde je dozvoljen parking! Prodali neku foru (da ne pricam opet sve) nisam mogao da povratim novac ali evo bar vise nikoga odatle ne dizu!
                          Verovatno im stigne neki dopis od sudije da ne rade to sto ne treba! Tebe kao stanara te zgrad ne bi trebalo da dizu ako si nasao neko zgodno mesto gde nikom ne smetas.
                          Pa da ali onda valjda ne plaćam šlepovanje.

Originally posted by sri98
                          Mogu uvek da odnesu auto, a problem koji imas je "cena" zivljenja u centru, nebitno da li je BG, Bec ili London. Svuda je u centru problem parkirati auto.
                          Slažem se, ali ne bi bio toliki problem kad bi se odgovorni ljudi barem malo pozabavili time. Postoji dosta prostora koji bi mogao da se iskoristi za dodatna parking mesta. A i više im se isplati ovako, više ću para da dam sad nego za godišnju kartu za parkiranje.

Originally posted by muamua
                          uze mi sri rec iz usta...ali opet covek ima placenu kartu, za tu kartu bi valjda trebao da ima obelezen svoj parking prostor koji ipak placa...ako vec neko drugi lezi na njemu onda se tu naplacuje duplo...a to bas i nije po zakonu...mogao bi ti da tuzis parking servis ....posto naplacuje tvoje mesto za parkiranje koje si ti uredno platio
                          Ne znam da li se razumemo, ja imam plaćenu godišnju kartu za jednu zonu.
                          Nemam svoje određeno parking mesto.
                          Mogu da se parkiram na bilo koje mesto u okviru te zone.

Poruku izmenio: sri98

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by muamua
                            opet covek ima placenu kartu, za tu kartu bi valjda trebao da ima obelezen svoj parking prostor koji ipak placa...ako vec neko drugi lezi na njemu onda se tu naplacuje duplo...a to bas i nije po zakonu...mogao bi ti da tuzis parking servis ....posto naplacuje tvoje mesto za parkiranje koje si ti uredno platio
                            Kao sto je rekao madic, ima godisnju kartu za zonu, a ne za mesto - znaci moze bilo gde u zoni da se parkira, a to je dobio po povlascenoj ceni jer zivi u zoni.

Za sopstveno mesto bi trebao da plati nekih 20-30 000 din i onda niko ne bi smeo da se tu parkira.

Dragon, cini mi se da si platio cenu haosa koji je nastao gradnjom i nadogradnjom u Zarkovu. Tamo je stavrno nagradna igra parkirati se.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

sta znam, stavi auto na klocne... vezi ga za banderu... stavi nagaznu minu ispod tocka...

Comment

Working...
                              X