Potreban savet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

covek je izmislio pricu, ne postoji nikakav urbani osvetnik na bulevaru

Comment

• madic
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 844
      • Beograd

Originally posted by shadow
      Citajuci one teme sa ES, naletim i na ovo:

http://blog.b92.net/text/4831/Urbani%20 ... 0Bulevaru/
      Nije valjda da te bahate vozače porediš samnom koji ne mogu da se parkiram ispred svoje kuće

P.S. Gde se parkiraju pauci?
      Dade mi ideju ova priča sa sprejom

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Imaj dugacak lanac sajlu i vezi krak ffelne za drvo-banderu, sta god
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• shadow
          CBC Senator XXL
          • 23.09.2005
          • 555
          • Beograd

@madic

Boze svasta, pa naravno da te ne poredim sa njima, ne znam odakle ti ta ideja, nisam te nigde pomenuo. Ja te totalno razumem, da mogu pomogao bih ti. Jedine 2 ideje koje su mi pale na pamet sam napisao par poruka ranije, a to je ili da parkiras auto negde dalje gde nadjes mesto, ili da otkupis od nekoga neko mesto, eno ima u halo oglasima redovno parking mesta i garaze na prodaju po centru grada, a ima i da se iznajmi, pa sta ti vise odgovara.

Mislim, jasno mi je da niko ne zeli da pesaci pola sata svaki put do auta ili do kuce, ili da placa zakup za nesto sto mu je silom nametnuto, ali nemam drugu ideju za sad. Ako ti nesto znaci, i ja sam placam garazu za svoj auto, i cene se krecu od 30 do 50e mesecno. Ja recimo sam se dogovorio za 300e godisnje i 2 meseca sam trazio da se pojavi u oglasima neka pogodna. Do garaze i nazad idem autobusom. Tako da te apsolutno razumem. Jedina razlika je sto ja nisam u centru grada i nije me parking servis primorao na taj potez, nego privatna posla.
          My crew is all fired up
          Y'all better just wise up

Comment

Working...
          X