Meni smeta sto je starija od mene.
A sta nam smeta?
Collapse
X
-
Jedina zamerka je rastojanje od zemlje, mnogo je niska, pa svuda samo pazim da ne ostanem bez kartera... I voleo bih da su se vise potrudili oko sitnica, npr. vise ostava ladica...blabla.. i naravno osvetljenje instrument table, to cu morati sam..
Comment
-
-
ja vozim 323f bg 1.6i 16v, `92 god......a od zamerki...mnogo je brate niska....stalno se plasim i istezem vrat da se ne nasadim na nesto.al` zato lezi na putu fenomenalno...ko u sinama. malko je i tvrda na menjacu...nije ni prici nissanu, mitsubishiju ili toyoti. i sto nema mesta za sitnice....samo jedna kaseta....fabricka sirena je smesna...ja skinuo i stavio sa opel vectre onu duplu...sad dize iz mrtvih....ostalo je sve manje vise fenomenalno...vozim je vec pet dodina i nista nisam pipnuo oko motora.....na 7500 km potrosi 500 grama ulja.....samo redovno odrzavanje, kvalitetni filteri(knecht) i ulje. auto je presao 220 000 km. nedavno sam menjao auspuh....ceo...od katalizatora do nazad...oba lonca original walker u euroautu za 100 eura....zamenio ga sam....sve ide na sraf....milina...ovi u kojekakvim auspuh servisima mi trazili 80 eura za neke njihove budzevine...ma daj...sve u svemu ja sam zadovoljan
Comment
-
-
ima sve u euroautu u vojvode stepe(na pocetku od autokomande sa desne strane je lokal), oni su generalni uvoznici za walker, a ako nema onda probaj u Lav autu u zarkovu. kosta nekih valjda 100-nak dindzi, ne secam se tacno...imaju sve zivo, i taj i onaj izmedju prvog i drugog lonca.....
Comment
-
Comment