Da li je neko video mog ex-GSI-a
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nisam ga vidjao po ns-u
ni na miseluku a cesto sam tamo ako ge sretnem negde bices obavestenVTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
Jeste, 8v. U saobracajnoj je bio 85 kw, a decko od koga sam ga kupio koji ga je uvezao iz Nemacke kaze da je to 2.0 8v ~100kw, mozda jeste mozda nije ali znam da sam bezao ostalim 8v. Jednom sam se cimao sa 16v ali bolje da nisam. izbedacio sam se, pa sam hteo da ubacim 16v u njega ali nesto puno su mi trazili a nisam imao petlju sam da se zezam sa instalacijom.
Comment
-
-
Neki decko iz Zemun polja ima ovakvog zelenog,sad su felne sa tri kraka na njemu i 8v je unutra pa te zato i pitam. Sto znaci da sam ga ja mozda video,ako ne cak i sedeo u njemu
Inace bile su dve varijante 8 ventila,jedna slabija sa 115 i druga jaca sa 136 konjaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
-
Originally posted by Laki GSiInace bile su dve varijante 8 ventila,jedna slabija sa 115 i druga jaca sa 136 konja
Tako kod Ascone ima 2.0i sa 116 ks sa katalizatorom i GT verzija od 130 ks bez katalizatora.
Comment
-
-
Razlika izmedju SEH-a i NE-a je u bregastoj, klipovima i ECU.
Klipovi su kod SEH-a plici te je veca kompresija
Comment
-
-
Originally posted by Milorad90@Laki
Ko to vozi kod mene takvog?Da ne vozi mozda Sale sto je uzeo tvog keca?imas sliku tog zelenog?
Sliku nemam ali je isti kao ovaj samo ima felne sa tri kraka.
@Bojan1212
Nikad katalizator nije davao neku "konjazu",a kamo li 15
Ti 8v motori su na izgled isti,cak im se razlikuju i dizne,usisna grana...a pride sto su i iznutra "sredjeniji"Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ovaj je imao kracu rucku menjaca i malo drugaciju konzolu oko menjaca ss tim sto sam se ja malo igrao pa ofarbao u metalik sivu boju, i imao je malo cudnu opremu,siber na struju a prozori na kurblu i jedan brisac. i instrument tablu sam farbao u metalik sivu. Bas cu da se provozam za vikend do Zemun Polja da vidim jel to taj. jel zna neko od cega je bio menjac posto, za razliku od drugih 8v koje sam probao, imao je dosta dug prenos, 160km/h=3500 rpm.
Comment
-
-
Originally posted by Sale MI16160km/h=3500 rpm.
Bice da ti je cajger malo brze iso od auta
U kadete je iso f16 i f20 menjac,ni jedan od ova dva nema toliko dugacak prenos.
F20 koji je kod mene na autu,otprilike na 3000rpm-a razvija oko 110-120 sto je i normalno.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment