Akumulator ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Re: Akumulator ?

Tek jutros sam skino stari Delphi 55Ah i stavio Varta Blue 42Ah.Kakvo olaksanje kad pogledam u prostor motora,stari sam jedva izvadio,koliki je,ovaj novi je ko za mobilni telefon. Naravno,pali bez oklevanja.
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Jel' ono za Black Horse beše reklama kad se u onom jebarniku svima ugase farovi i muzika, samo u Miniju svira li svira?
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• ///M8
        CBC Veteran
        • 17.12.2008
        • 122
        • Beograd

Jeste to je ta reklama.
        1-7-5-11-3-9-6-12-2-8-4-10

Comment

• Chila
          CBC Senator XXL
          • 18.07.2008
          • 401
          • Kos. Mitrovica

Nije stvar u akomulatoru,nego u potrosacima,par u miniju ju stedljiv
          Samo vas gledam ...

Comment

• PetarG
            CBC Početnik
            • 11.04.2009
            • 2
            • Beograd

Originally posted by loodilo
            Uzmi Vartin akumulator ili Bosch! I nema greshke! Chuo sam da Ameri prave dobre akumulatore, to je ona firma Energizer ali sam samo chuo, nije proverena informacija. Znam da su im baterije odlicne jer sam imao priliku da ih koristim... e sad akumulator je isto jedna vrsta baterije ali o5 ne mora da znachi da je i on dobar. Daju 3 godine garancije jbg... nije mala stvar!
            Posto sam u potrazi za akumulatorom, i ja sam naletio na Energizer i garanciju od 3 godine, i bio sam u pocetku zbunjen odnosom cene i kvaliteta jer Varta i Bosch daju 2 godine garancija, a skuplji su od Energizera koji daje 3!!!
            Dalje sam saznao da Energizer i Vartu prave Johnson Controls, koji su najveci proizvodjaci akumulatora na svetu.
            Johnson Controls takodje prave akumulatore za Bosch, ali Bosch sara sa proizvodjacima. Ponekad uzme od Johnson Controlsa, a ponekad od koreanaca.
            Bosch NEMA SVOJU PROIZVODNJU AKUMULATORA!!!

Cini mi se da je i kod nas konacno dosao jedan od pravih proizvodjaca i dao pravu ponudu sa Energizerom!!!

Comment

Working...
            X