Oprao, ukrao, slupao !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Re: Oprao, ukrao, slupao !!!

realno gledano kriv je centar... Ne mislim nista lose o tom centru, cak naprotiv - KAda su mi obili auto i razbili staklo, oni su bez dodatnih pitanja prihvatili da ga sacuvaju preko noci na svom parkingu, nisu hteli nikakvu nadoknadu za to
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

generalno , u pitanju je velika cifra a gazda centra je inace u narodu poznat ako vliki kirjanja. zato se i ogradio od stete. najlakse je dati otkaz radniku koji je, kao sto neko rece, bio "legalno" zaposlen.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dzoni_mkv
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2007
        • 875
        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ako je zaista radnik ukrao auto, to je vec slucaj za policiju. U tom slucaju to je ekvivalent da je neko drugi ukrao kljuceve i slupao taj auto. Tu centar nema sta da odgovara. Oni nisu parking servis. Ja svoj auto koji ne vredi ni koliko far na tom Tuaregu ne ostavljam na "cuvanje" perionici. Jednom se desilo da mi je neko cuknuo branik auto je bio parkiran ispred perionice na parkingu. Parkirao ga je momak koji je oprao auto. Ja kada sam dosao momci su mi rekli ko je zakacio i sta se desilo, ja nisam mogao rec da im kazem jer su uradili svoj posao, parkirali na obelezeno parking mesto, zakljucali i neka ****** je pricala mobilnim i nije gledao. Njegova krivica, ne mogu nikog da krivim do njega. Znam da nije za poredjenje ali vlasnik firme niti firma nemaju nista sa tim. Centar Boban je trebao pozvati policiju reci da su kljucevi ukradeni i da oni nemaju nista sa tim, a dalje neka policija resava kradju automobila pa bio to i radnik koji je tu radio. Van radnog vremena, moze neko i da obija firmu u kojoj radi za to odgovara on a ne vlasnik iste ili firma.
        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Nije auto ostavljen u Bobanu na parkiranju, vec na pranju. To sto je igrom slucaja tamo ostao mnogo duze nego normalno ni u kom slucaju ne umanjuje odgovornost centra.

Dalje, nije auto ukrao slucajni prolaznik, vec zaposleni u istom tom Centru, za koga odgovara poslodavac. Kad predas auto na pranje, ne predajes ga peracu, nego Centru Boban.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• bax76
            CBC Senator XXL
            • 07.11.2006
            • 605
            • BG

I kad ti zaposleni u banci npr. digne lovu sa racuna, on je to uradio svakako za svoj racun, tako da je vadjenje centar Boban besmisleno.

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

pa ovde niko nije ukrao auto vec uzeo kljuceve koji su ostavljeni u servisu i time je servis i odgovoran, a to sto pokusavaju da se ograde da je radnik to boze ukrao auto nema opet veze sa tim dal ga je ostavio 2 dana ili 10dana. covek je uvece doterao auto, ujutru dosao po njega, slupanog

Comment

• Viper
                CBC Senator XXL
                • 25.11.2004
                • 700
                • Kać

Neverovatno u sta se pretvorila ova drzava kad ovakvi kao sto je centar boban mogu da odvale ovakvu glupost i da ostanu zivi, treba da ga tuzi i da ga odere do gole koze na sudu a onda nek centar boban naplati stetu od nesavesnog radnika.
                I DONT NEED SEX
                goverment fucks me every day!

Comment

• Broskow
                  CBC Početnik
                  • 11.01.2009
                  • 2

Jbga,covek navikao na nemacku,tamo ce se tesko desiti ovakav incident..... U svakom slucaju ja sam naucen da se kola ne ostavljaju na perionicama nego da odes,operes ih,i teras kuci (i za sve vreme su kljucevi kod tebe)... Obicaj sam pokupio od caleta koji je 93' godine kupio golfa 3 na sajmu i posle mesec dana otisao u najpoznatiju novosadsku perionicu((tada)i necu da je imenujem) i ostavio kola na pranje ujedno sa kljucevima i seo da popije pice. Posle sat,dva je seo u auto i odvezo se kuci... Iste noci zacuo se alarm i izleteo je na prozor i zatekao lopova kako je otkljucao auto i krenuo da ga upali...Nekim rekvizitima je uspeo da ga zaplasi sa prozora pa je lopov istrcao iz auta i pobegao....

Comment

• Williams
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2006
                    • 556
                    • Beograd- Cerak

Ja sam bezbroj puta prisustvovao "preparkiravanju" automobila koji ljudi ostave u perionici i odu. Cudio sam se samo odakle radnicima hrabrost da se bahanalisu sa automobilima koji kostaju od 40-70k evra.

Verovatno da taj covek nije prvi put ostavio auto tu, verovatno duzi niz godina ostavlja vozilo/vozila, i verovatno su lepe napojnice dobijali od njega. Tuzio bih i AC Boban i radnika da sam na mestu ostecenog. Njegova stvar je sto ima kasko i to nema nikakve veze sa celim slucajem.

Pamet u glavu i kad ostavljate auto kod mehanicara/limara, zapisujte kilometrazu.

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Recite da sam paranoican, ali zapisujem kilometrazu kad oteram auto u servis, ukoliko je moguce sacekam da auto bude i zavrsen. Nikad ne dozvoljavam radnicima perionice da preparkiravaju moj automobil, kljuc je uvek kod mene. Nije neki skup auto, ali je moj ...
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• dandzaman
                        CBC Senator
                        • 12.09.2007
                        • 229
                        • RockNrolla bg

meni i dalje nije jasno zasto je radnik vratio slupan auto u centar....

Comment

• ///M_Power
                          CBC Senator XXL
                          • 05.05.2008
                          • 335
                          • Beograd - Minhen

A ja se cudio u pocetku zasto na zapadu svuda kace ovakve ili slicne table...

Comment

• srdjanissan
                            CBC Senator XXL
                            • 20.11.2008
                            • 720
                            • beograd

Pricao mi je farbar i limar jedan kako ako ostavis kljuceve u perionici oni ti samo cip iz kljuca izvade ,zalepe ga ispot volana(zvakom,cime god) i dalje je prica jasna,dodje sa ilicom okrene bravu,komp prihvati kod od onog cipa ispod volana i brrrrmmmmm,caoo automobilu

Ma kakve veze sto je lik imao kasko ,auto nikada nece biti isto,jbo takav auto slupan pa popravljan,trazio bih novi a dao bih im ovaj ,narvno sve preko tuzbe i advokata!
                            kad koči,cepa gume i prevrće se!
                            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• BGILLEGAL
                              CBC Senator XXL
                              • 22.05.2006
                              • 653
                              • Beograd

Ja sam pre nekih 6 godina, kao klinac, radio kod caletovog kolege na Autokomandi u auto perionici. Dolazila je stvarno samo elita. Dokaz za to je npr slika u Scandalu gde ja (klinac od 18 godina) vozim Perovicevog (igrac, valjda bivsi Crvene Zvezde) Audija S8. On je redovno dolazio, pokupi me, onda ja sa njim odem do stadiona, ostavim ga, vratim se, operem auto, posle odem po njega, on me vrati itd. Tada je taj auto kostao preko 150 000. Ja iskreno nisam imao problema sa tim. Druga stvar. Ljudi, mozemo mi ovde da pricamo kolko ocemo i da pricamo o krivici. Zamislite date auto svom komsiji da ga preparkira. On ga zaleti i u banderu, totalka. Tu ne postoji ni krivica, ni necija duznost prema vama i vasim kolima...

Za auto uvek odgovara vlasnik, a vlasniku odgovara samo osiguranje.

Savesni vozac nikada ni peracu nece dati kljuc u ruke da on preparkivava auto itd.

Ja sa svojih 18 godina sam od tog coveka koji je drzao perionicu (inace bivsi drzavnik i razumeo se u zakon) sam shvatio kada ti neko da kljuc, ostavi auto itd, s tvoje strane te samo moral drzi da ne napravis sranje. Svako grebanje cukanje itd snosi vlasnik autaa!

Mnogi se nece sloziti samnom, ali zaista je to tako.

Ja da sam se, ne daj Boze, nasao na mestu tog jadnog radnika, ostavio bi negde jako daleko auto, dovukao bi se na posao, podmetnuo kljuc i postavio pricu da je auto ukraden. To bi bilo jako rizicno al sta ces...

Comment

• JAPANX
                                CBC Senator XXL
                                • 10.08.2006
                                • 2159
                                • Beograd

Apsolutna odgovornost je na firmi kojoj je poveren automobil a to je apsolutno
                                "Centar boban"

nema izvlacenja, nema zavlacenja... uvek moze da se utvrdi odgovornost i onog koji nije drzao kljuceve na sigurnom mestu i ovog pajsera koji je presao 120km i pritom slupao auto...

olaksavajuca okolnost je da covek poseduje kasko osiguranje i njime moze da potrazuje stetu.. nadam se da ovaj "pajser" ima vozacku... i jos jedna stvar, nije mi jasno zasto to nisu zavrsili bez prasine i bez pompe, razumem coveka kome je razbijen auto, ja bi ih u trenutku zadavio ali kasnije kada se stisaju strasti, tu je kasko, tu je ogroman servis sa svim majstorima, tu je ovaj radnik koji je odgovoran pa ce nekako i odraditi sve preko kaska...

Apsolutni minus centru boban zbog ovakve neodgovornosti svojih radnika...

slazem se da automobil nije siguran ni na parkingu, mene neki taksista odvalio pre neko vece i ****** pobegao... ali snimila ga kamera sa zgrade sa sve brojem taksija i glupavom facom u trenutku sudara.. epilog price je bio, da je sacekao osiguranje bi platilo meni a on bi platio svoju stetu a sad on mora da plati i meni i sebi + max kaznu jer je pobegao sa mesta zlocina...

Comment

Working...
                                X