Oprao, ukrao, slupao !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vebe Bavaria
    CBC Senator
    • 30.08.2008
    • 237
    • Bg

Re: Oprao, ukrao, slupao !!!

Meni su tako vozikali auto nakon farbanja pa sa otisao tamo s burazerom i zbog 200 km umalo umaltli radnike a kamoli auto da su mi razlupali ..cigani lete u nebo
    Kbo

Comment

• YugoRS
      CBC Član
      • 28.12.2008
      • 27
      • Beograd-KZS

Za ovo je odgovoran u svakom slucaju Centar Boban i tu ne treba nista
      vise da se prica... Jedino mi nije jasno zasto Centar Boban nije osiguran
      od strane osiguranja za ovakve shtete i slicne gluposti...
      Verovatno je to za njih bacanje para...

Ovo se u shvabiji nebi ni u snu dogodilo, jer bi tu firmu u bukvalnom smislu
      reci pojeli organi vlasti, mediji i ostali...

Sto kazu svabe "Der Kunde ist König" (Mushterija je kralj) mi smo nazalost
      jos veooooma daleko od toga - kod nas je obrnuto musterija je *ebana
      stranka!

BRUKA i SRAMOTA!!!
      -YUGO][RS]=-

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Originally posted by BGILLEGAL
        ...Zamislite date auto svom komsiji da ga preparkira. On ga zaleti i u banderu, totalka. Tu ne postoji ni krivica, ni necija duznost prema vama i vasim kolima...
        Komšija je kriv.
        Niko mu nije davanjem ključeva dao dozvolu da ošteti ili uništi imovinu.
        Uvek pogledaj i malo šire od toga... - Šta ako nekom komšiji daš ključeve od stana da ti otvori prozore dok si ti na moru 10, 15 dana... Da li to znači da neće biti odgovoran ako napravi neku žurku u stanu, i unakaze ti tepihe, parket, polome ko zna šta još, itd...itd...

Ja sa svojih 18 godina sam od tog coveka koji je drzao perionicu (inace bivsi drzavnik i razumeo se u zakon) sam shvatio kada ti neko da kljuc, ostavi auto itd, s tvoje strane te samo moral drzi da ne napravis sranje. Svako grebanje cukanje itd snosi vlasnik autaa!
        Mnogi se nece sloziti samnom, ali zaista je to tako.
        Ovo ne može biti dalje od istine.
        Ukoliko perionica ne želi da preuzme odgovornost na sebe, dovoljno je da posluje sa pravilom da niko ne može ostaviti auto kod njih, i da vlasnik mora biti prisutan dok se automobil pere, i da bude prisutan kako bi preparkirao svoj auto. Ali, perionice neće to da urade, neće da napišu takvo pravilo ( i, time skinu odgovornost sa sebe ) jer znaju da bi verovatno izgubili deo mušterija. Kad već nećeš da uvedeš takvo pravilo, onda si još kako odgovoran za sve što se dogodi sa tim autom...

Savestan vlasnik perionice nikada neće tražiti od vlasnika ključ da mu preparkira auto, već će zamoliti mušteriju da popije piće u njihovom lokalu ( dok čeka na red ), a onda će ga oni pozvati i zamoliti da preparkira auto ( kad na njega dođe red )...

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Inache ne znam kako je tom mozgu palo na pamet da uzme auto jer su po celom centru boban postavljene kamere.Dakle i da je vrati kljucheve videli bi shta se desilo sa kolima

I love my

Comment

• Transporter
            CBC Senator XXL
            • 12.03.2006
            • 568
            • Avala BGD

@BGILLEGAL

Ti bi mogao da zastupas Atanackovica

Comment

• nemkebg
              CBC Senator XXL
              • 25.05.2008
              • 337
              • Beograd, Novi Sad

No comment...
              Toyota je mozak
              Aston Martin je lice
              Kadilak je stomak
              Alfa Romeo je srce i dusa...

Comment

• madic
                CBC Senator XXL
                • 07.10.2007
                • 844
                • Beograd

Kakva stoka!
                Ispadne da je na kraju najbolje da odeš na pumpu, uzmeš žeton za 70 din i sam opereš auto.

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

ja upravo u 99% slucajeva tako radim, skoro sam prvi put posle godinu dana prao u perionici i bio sam tu, bas zato sto znam sta se sve radi i ko sve radi, mislim nikakva diskriminacija ali bolje tako ici nepoverenjem nego biti opusten pa posle da te zadesi kao ovaj slucaj iz medija. Da nije medijska licnost u pitanju, tesko da bi se i zaculo sta se desilo, jer sam ubedjen da se ovakvi incidenti desavaju redovno

Comment

• BGILLEGAL
                    CBC Senator XXL
                    • 22.05.2006
                    • 653
                    • Beograd

Da se ne lazemo, najjeftinije pranje spolja i iznutra je oko 550dinara. I to bas bas najjeftinije.

Na pumpi uzmem 2 zetona za puskiranje i jedan za u****vanje i izadje oko 280 dinara. Usijam auto kao da je iz fabrike izasao. Em moze i za 300 i nesto dinara na cetke, gde se lepo opere auto i odozdo i nema brige od soli itd....

A sto se tice icidenta, tu odgovara radnik, koji je izvrsio krivicno delo kradje automobila i saobracajne nesrece. I on ce na kraju odgovarati za celu krivicu.

Comment

• DovlaK
                      CBC Senator XXL
                      • 24.07.2008
                      • 560
                      • Beograd

Da se ne lažemo ja pred Novu godinu oprao komplet auto za 350din u onoj ulici što 27ica ide od Bogoslovije ka Mirijevu (100m od kružnog toka), a onda kada sam krenuo ka Pioniru malo posle okretnice na Omladinskom stadionu sa desne strane ima pranje 300, a za taksiste još jeftinije
                      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• srdjanissan
                        CBC Senator XXL
                        • 20.11.2008
                        • 720
                        • beograd

pranje za dzipa je 550din i to full a za kola 450din sa svim mazanjem prskanjem i ciscenjem,ja sam prao leti na zetone ali sada mi ne pada na pamet da za razliku od 150din perem na zimi.A i nikada nije isto oprano,kada mi se pere auto ja ga uterujem ,ja isterujem i stalno sam tu.

a to na bogosloviji dole kod pionira,ne preporucujem nikome da pere jer je pranje jedno veliko s**nje nikad mi nisu lepo oprali auto tamo
                        kad koči,cepa gume i prevrće se!
                        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• BGILLEGAL
                          CBC Senator XXL
                          • 22.05.2006
                          • 653
                          • Beograd

Jel zna neko pranje takvo na vozdovcu? Ja ovamo za mali auto placam 550 unutra i spolja. Najjeftinije...

Za tipa normalan auto tipa lupa, audi a4, bmw 3, honda accorrd je 650...

Comment

• srdjanissan
                            CBC Senator XXL
                            • 20.11.2008
                            • 720
                            • beograd

koje dranje,znam na vozdovcu sam prao jednom kod FONa i ocaj zivi ,a cena ubi ! ne znam na vozdovcu stvarno ni jednu dobru,kakve su one kada ides iznad hotela M sa leve strane ima 2,pogledaj,imas perionica red star iznad marakane posle cecine kuce sa desne strane,tu sam video automobile isto dobro peru ,samo cenu ne znam
                            kad koči,cepa gume i prevrće se!
                            papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

A da se vratite na temu?
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• mupe
                                CBC Senator XXL
                                • 05.10.2006
                                • 822
                                • bg
                                • Laguna 3 GT 2.0T 205

Ja sa svojih 18 godina sam od tog coveka koji je drzao perionicu (inace bivsi drzavnik i razumeo se u zakon) sam shvatio kada ti neko da kljuc, ostavi auto itd, s tvoje strane te samo moral drzi da ne napravis sranje. Svako grebanje cukanje itd snosi vlasnik autaa!

Mnogi se nece sloziti samnom, ali zaista je to tako.
                                Taj tvoj bivši državnik se u zakon razumeo kao i ostali bivši i sadašnji državnici - tek toliko koliko mu je potrebno da se izvuče kad napravi sra*e...

Ako sam ti ostavio auto na pranje, sa ključevima, ti si dužan da ga savesno čuvaš. Svaka šteta koja je na autu nastala tvojim nesavesnim činjenjem ili nečinjenjem, ide na tvoj račun. Tako ti je po zakonu, vrlo jednostavno.

Ovaj radnik auto centra boban, ne samo da se nije ponašao savesno, već je naprotiv grubom nemarnošću (a možda i sa umišljajem) oštetio auto i tu nema nikakve dileme - vlasnik nema razloga da koristi kasko, već svu štetu može i treba da naplati od firme kojoj je auto ostavio. Radnik pored toga ima i elemente prekršaja i krivičnog dela, tako da i za to treba da odgovara.

Comment

Working...
                                X