Pošto si rekao da si montirao nove brisače, proveri da ti možda brisač ne udara negde... iako si verovatno stavio istu dužinu grafita, može se desiti da su metlice malo veće i da kače gore na ivicu šoferke ili tako negde...
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
nisu, fabricki su za stila, ne kace nigde, dva dana su sljakali kako treba, kako me ovo puklo juce tako je krenulo lupkanje, tacno kad prodje preko te crtice tako zapne malo gumica brisaca. al mi nije jasno koliko je ta crtica skoro nevidljiva a i dalje isto kaci brisac o nju, kad bi bilo nesto cime bi mogao da je premazem, ne znam oni setovi za samoreparaciju, jel valjaju oni nechemu?
i meni danas pukla soferka.. naleteo ranjeni orao pa direktno..naprslo ispod retrovizora,pade mi u krilo retrovizor od udara,a orlu..valjda je ostao da lezi na putu...u glass servisu sutra vrse zamenu i to zadovoljstvo ce me kostati 15500 csd
Ja sam do sada radio 2 puta reparaciju u car glassu i oba puta su mi sve extra odradili. Imao sam jednu vecu, jednu manju pukotinu. Inace, ne znam za te fore da mora odmah da se odradi jer sam ja ovu jednu tackicu reparirao posle 2 godine i nista se ne vidi. Ovu drugu sam reparirao posle 10 dana i samo ja mogu da je nadjem i to bas da se potrudim.
Za naprsnuca je najgora zima, tad najvise hoce da se prosiri. Inace, placao sam oko 2.000 din
Najbrže se širi na sistemu toplo/hladno udari. Dakle +40 leti pa uzmeš da pereš kola hladnom vodom. Ima da se širi pukotina samo tako. Slično je i zimi.Sve zaleđeno a ti onda počneš da greješ iznutra...
Comment