Zastita za i30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Zastita za i30

Kao sto rece Ada, koji ce ti bilo sta od zastite kada imas kasko? Jedino ako te osiguranje uslovljava, ovako, zasto potrositi bilo koji e ako nije nepohodno?
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Vlada_nbgd
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2005
      • 1066
      • Novi Beograd/Topcider
      • ford focus sport pack

Bas kao sto ti je rekao wooodoo,odes sa profakturom pre preuzimanja auta u bilo kojo osiguravajuce drustvo,zakjljucis polisu tako da je auto cim ga uzmes osiguran.Ja sam kasko uzeo u delta generaliu jer kod winera ne postoji mogucnost bez ucesca u steti,mora makar sa 5% ucesca.Konkretno u delti imas rok 8 dana da uplatis kasko.
      A sto se tice zastite savetujem ti da se preterano ne nerviras jer protiv nekih stvari ne mozes,to nerviranje ce ti samo kvariti uzuvanje u novim kolima.Na tebije da osiguras auto i eventualno ugradis neki alarm kod prodavca(zbog garancije),moras se pomiriti da zivis u Beogradu i da nemas garazu,pa ces pored opasnosti od kradje,koja je u tvom slucaju mala,imati problema sa sitnim cukanjem i grebanjem na parkingu.Ako bude stalno obilazio auto,gledao kroz prozor,nervirao se,brzo ce ti preseti i nova kola i sve,a i poceces da robujes kolima.Cinjenica je da u Srbiji i nisu neki uslovi za novi auto sto zbog uslova eksplatacije(putevi,gorivo),sto zbog lopova ali jedina alternativa ti je stariji auto.

Sve naj naj sa novim autom
      FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Ogi
        CBC Senator XXL
        • 07.10.2007
        • 309
        • Beograd
        • Hyundai i30 1,4

Ali kako sa profakturom, zar ne mora u polisu da se upise registracija? Jedino da prvo registrujem pa tek onda osiguram. Znaci sve da odradim dok je auto u salonu.

i30 ima fabricki alarm i kod kljuc.

Nisam se raspitivao o uslovima KASKA, ali kazu da je Wiener najpovoljniji, mozda bas zato sto se ucestvuje 5%. Koliko bi mogao da kosta KASKO za i30, osnovni model? Ja racunam nekih 600 evra... ne bih voleo da je vise a prijalo bi mi da je manje.

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Nema potrebe da auto bude registrovan,ja sam focusa osiguravao u novembru prolsle godine bas po proceduri koju sam ti opisao.Osiguranju je dovoljan i br. sasije,a posto je auto nov ne traze ni kola na uvid sem ddor-a ili dunava,ne secam se vise.Ja sam cak otisao u deltu sa skeniranom profakuturom koju mi je na mail poslao prodavac u jpeg formatu
          A sto se tice cene sve zavisi sa ili bez ucesca u steti,za kes ili na rate,samo Srbija ili i evropa...mene je za focusa po profakturi na 15300eur 100% kasko za kes izasao 650eur.
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• RANK
            CBC Senator XXL
            • 28.02.2007
            • 1635
            • Beograd
            • FIAT MAREA WEEKEND 1

Ako imas nekog u Narodnoj banci, mozes da vidis da iznajmos od njih blindirani kamion i pratnju iz MUP-a. Tako bi bio prilicno bezbedan tokom prebacivanja automobila od salona do osiguravajuce kuce i tehnickog pregleda. Takodje, kad zavrsis sve papire, tablice montiraj dok je vozilo jos u kamionu. Mozdes imati problem sto ces zbog tehnickoh pregleda morati da ga postavis na tockove, ali i tu ima resenje, zakupis liniju tehnickog pregleda sa osobljem za taj dan kada registrujes. Na parkingu mozes da ddemontiras tockove i drzis ih u stanu (vidi da li mogu da se modifikuju kao na trkackim autima-da se skidaju i montiraju jednim velikim srafom). Takodje, preporucujem da osiguras kasko u bar dve osiguravajuce kuce, jednoj stranoj i jednoj domacoj, a reosiguranje, naravno, kod Lloyd-a.
            "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Ogi
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 309
              • Beograd
              • Hyundai i30 1,4

Hahaha!!!!

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

Originally posted by sri98
                Kao sto rece Ada, koji ce ti bilo sta od zastite kada imas kasko? Jedino ako te osiguranje uslovljava, ovako, zasto potrositi bilo koji e ako nije nepohodno?
                sta bre ti pises, jel GadGet lepo napisao :
                Zamolio bih ove sto kazu imas kasko boli te k.... da prestanu vise da pisu jer verujem da do sad nisu imali nikakvo iskustvo niti sa kaskom niti sa novim autom.
                prema tome... dabome... kez
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Marko001
                  CBC Senator XXL
                  • 09.09.2006
                  • 1070
                  • Belgrade

Ja bih, kad bih se toliko sekirao za auto, ipak odlucio da kupim polovan. ne vredi toliko se muciti zbog auta i razbijati glavu i strepiti nocima i buditi se obliven znojem da li ce ga neko zakaciti na parkingu ili ne daj boze ukrasti. valjda zbog toga do sad u zivotu nisam ni kupio ni jednom nov auto nego uvek polovne. verujem da je jako ruzan osecaj kad gupis glanc nov auto i onda ti ga neka boodala cukne, ogrebe,zakaci ili ne daj boze ukrade.

ali ako ipak hoces nov auto onda plati taj kasko, imas alarm, imas kod kljuc,imaces kasko, stavi zeder nalepnicu posto zeder ne smes da ne bi izgubio garanciju (zeder je nisko pa se i ne vidi spolja bas da li ga imas ili ne i ako mislis da bi neko mogao da te posmatra i provali da ga nemas ti onda kad ulazis/izlazis iz auta isfoliraj se da otkljucavas/zakljucavas zeder, tj. radi nesto kao sa kljucem dole )

Comment

• Ogi
                    CBC Senator XXL
                    • 07.10.2007
                    • 309
                    • Beograd
                    • Hyundai i30 1,4

Ha, je l' ima neko nalepnicu na prodaju? Cuti, dobro je dok mogu da se ********m na svoj racun, stvarno ste me extra zasmejavali ovih dana.

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

Usput, pusti one koji kazu da je najjeftiniji Wiener, Grawe, Dunav ili ko vec da tamo i osiguraju a ti lepo okreni per osiguranja i vidi gde ti je najpovoljnije (naravno trazi istte uslove jer ce neko biti jeftiniji zato sto je ucesce u steti vece...) jer cena moze da se znacajno razlikuje.

A sto se zastite tice - ne sekiraj se preterano jer ima i ono drugo - ako ga je neko pikirao mozes da stavis i Ramba licno pored njega...
                      Kasko ti je sasvim dovoljna zastita a ako osiguravajuca kuca daje neki bolji popust ako imas LK ili Zeder da se isplati ulagati u to onda sto da ne, ali samo u tom slucaju. Ja od zastite od kradje imam samo kasko i smatram da mi je to sasvim dovoljno.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Ovako ....

Kao vlasnik pomenutog modela imam da izjavim Sledece:

Zeder ne sme da se ugradi jer dripci pregreju lezaj letve volana prilikom varenja te isti zvizne za 20-30K km, i to svaki.
                          Direktor servisa mi je rekao da je fabricka zastita veoma dobra, da je kod neprovaljen ( i da ce to jaaaako tesko da se desi) te da nista osim kljuca nije ni potrebno.
                          Radi svoje sigurnosti, prvenstveno protiv diletanata, sam stavio LK.

Kasko uzmi Wiener, ima varijanta da ti rata za kasko bude ukljucena u ratu za auto, pa te osiguranje kosta 30e mesecno ili manje, zavidi od modela koji uzimas.
                          Na taj nacin sve resavas odjednom, a i odma' su ti odobreni svi popusti za nekoriscenje kaska na 5 godina.
                          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Ogi
                            CBC Senator XXL
                            • 07.10.2007
                            • 309
                            • Beograd
                            • Hyundai i30 1,4

Originally posted by prolupator
                            Ovako ....Radi svoje sigurnosti, prvenstveno protiv diletanata, sam stavio LK.
                            Imam je za auto koji sada vozim... ne znam da li je sada prave malo "kulturnije" nego ranije, ti mi reci? Da li ti se volan grebe, prlja od one gume, sta god? Koliko kosta?

[b]Kasko uzmi Wiener, ima varijanta da ti rata za kasko bude ukljucena u ratu za auto, pa te osiguranje kosta 30e mesecno ili manje, zavidi od modela koji uzimas. Na taj nacin sve resavas odjednom, a i odma' su ti odobreni svi popusti za nekoriscenje kaska na 5 godina.[/quote]

Rata za kasko ne moze da mi bude ukljucena u ratu kredita jer ona nemam kreditnu sposobnost. Jedva cu se ugurati i kredit da uzmem. Ali svakako cu videti da li da placam kasko odjednom ili u ratama... mozda bolje odjednom jer cu u datom momentu kada vec dajem pare imati verovatno da dam i za to a i tako je jeftinije... koliko sam shvatio, ja MORAM da potpisem Ugovor za kasko za citavo vreme kreditiranja a placam godinu za godinom... to je uslov banke za nizu kamatnu stopu... po malo visoj mogu da uzmem bez kaska, razmislicu i o toj varijanti, onda bih takodje uzeo kasko ali ne bih polisu vinkulirao na banku... stopa je u tom slucaju veca za 1%...

Comment

• prolupator
                              CBC Senator XXL
                              • 02.09.2005
                              • 3968
                              • Zemun

Meni su pravili kandzu ... ne ostavlja nikakve tragove ...
                              Cena je bila istao kao i da sam uzeo neku gotovu ...
                              Prvo su je napravili, pa su je prilagodili prezicno, govorim o duzini onih rogova po njoj. Tesna je ko tange, sve je upasovano u milimetar.

Inace, ja sam uzeo auto na lizing/pushing, vise imas ovde: http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=15&t=35053
                              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
                                CBC Senator XXL
                                • 09.09.2006
                                • 1070
                                • Belgrade

Originally posted by Ogi
                                Ha, je l' ima neko zeder nalepnicu na prodaju?
                                Ne znam, ako nadjes nekog da ima nalepnice javi, uzeo bih i ja jednu, najozbiljnije,nije zahebancija

@prolupator Sta je to pushing? malo smesno zvuci to prvi put cujem, moracu da proucim tvoju temu...

Comment

Working...
                                X