Zastita za i30

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Re: Zastita za i30

@marko001

Objasni mu na PP

Comment

• srdjanissan
      CBC Senator XXL
      • 20.11.2008
      • 720
      • beograd

jos jedan vid zastite,kao svako jutro i vece doneses malo vode u nekoj posudici i neko meso ,krvavo , stavis u auto ,ćuknes par puta,da ljudi misle da imas neku besnu dzukelu ili zver unutra....nema sile da pridju....

e a bilo bi fora da kad kupis auto da ti ga neko pomeri samo par parkin mesta dalje prvo vece,ja mislim da bi precrko!!!
      kad koči,cepa gume i prevrće se!
      papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Ovo vec nije bilo "politicki korektno".
        Meni kada je pauk odneo auto umalo me srcka nije strefila (tek sam posle tri minuta ukapirao da to moze da bude i pauk) tako da se sa time nije saliti...

A sto se tice onoga - natezanja rate na 30% pruihoda, ako je to stvarno tvoj prihod zasto ne razmislis o nekom jeftinijem autu? Ja kontam da bi mi bilo malo previse da dajem pola plate na auto (30% za ratu i jos 20% u tom slucaju na gorivo).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Uzmi Getz, ima da se kupi nov, prilicno je jeftin, kabina je neverovatno velika i prostrana, a cak je i udoban. Izuzetan autic...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

Jedan od vidova zastite;

Kupis jedno 200-300 trokrakih udica po mogucstvu vecih dimenzija, i jedno jastuce. Jastuce isprazni, ubaci udice i kada izlazis iz auta na vozacevo mesto stavi jastuce. Sta bi se desilo kada bi neko seo ne bi da komentarisem, samo mislim da ni jedan alarm ne bi mogao da proizvede takav glas.
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Dren
              CBC Senator XXL
              • 24.08.2005
              • 1068
              • Sarajevo

@Ogi,

Imas u osiguranjima malo vise primjera za kasko... Malo prelistaj...

Ukratko, ono sto dogovoris s njima, napise se u ugovoru, sto pise u ugovoru je zakon... Ljudi olako shvate, kazu imam kasko, a ono u ugovoru pise ucesce u steti od npr. 20%... A on ga uzeo sto je bilo najjeftinije, a ono bilo najjeftinije jer je bilo sa 20% ucesca... Niko mu nije rekao, a on nije znao da treba da pita... To se kod nas popularno zove Porez na budale, i nije lijepo, ali postoji kao vid poslovanja...

Ako ces imati kasko, idi na (ako je moguce) 100% pokrice stete... Ili vidi kolika je razlika na npr. 95% i na 100%... Isto se raspitaj sta tacno znaci npr. tvojih 5% ucesca u steti...? Da ne bi bilo da oni ne pokrivaju stete do 750 EUR nikako, jer je auto kostao 15.000 EUR... To bi znacilo da npr. ogrebotine i manji zahvati na limu + lakiranja padaju na tvoja pleca... A jace stete, na njih... Naravno da ces ukljuciti rizik od kradje, te rizik od loma stakla, ako se po nekom ugovoru to ne podrazumijeva u full-varijanti... Nakon svega toga, mislim da ti ne treba neka velika dodatna zastita za korejanca... Taj kasko ti je naravno osiguranje i od toga da si ti napravio s**** sa autom, pa da oni to placaju, iako si kriv... Oprez, kasko ne vazi ako je bila kradja, a sve originalne kljuceve auta i saobracajnu dozvolu ne mozes predati osiguravajucem drustvu... Jos jedan Oprez je da kasko ne vazi ako si po zakonu pijan vozio...

Sretno !

Comment

• Joker
                CBC Veteran
                • 09.05.2005
                • 116
                • Subotica

Originally posted by ada
                Jedan od vidova zastite;

Kupis jedno 200-300 trokrakih udica po mogucstvu vecih dimenzija, i jedno jastuce. Jastuce isprazni, ubaci udice i kada izlazis iz auta na vozacevo mesto stavi jastuce. Sta bi se desilo kada bi neko seo ne bi da komentarisem, samo mislim da ni jedan alarm ne bi mogao da proizvede takav glas.
                Samo da ne zaboravi da "iskljuci" alarm pre nego sedne

Comment

• mupe
                  CBC Senator XXL
                  • 05.10.2006
                  • 822
                  • bg
                  • Laguna 3 GT 2.0T 205

Originally posted by Marko001
                  Originally posted by Ogi
                  Ha, je l' ima neko zeder nalepnicu na prodaju?
                  Ne znam, ako nadjes nekog da ima nalepnice javi, uzeo bih i ja jednu, najozbiljnije,nije zahebancija
                  /quote]

E, i mene ovo zanima... Baš sam skoro o tome pričao sa prijateljima. Da li je moguće da se niko nije setio da pravi zeder nalepnice?

Comment

• Wooodoo
                    CBC Senator
                    • 01.10.2005
                    • 214
                    • Beograd

Originally posted by prolupator
                    Kasko uzmi Wiener, ima varijanta da ti rata za kasko bude ukljucena u ratu za auto, pa te osiguranje kosta 30e mesecno ili manje, zavidi od modela koji uzimas.
                    Mislim da je varijanta da kasko bude ukljucen u ratu mnogo skuplja. Bolje je da se uplati ceo iznos odjednom, iznosice sigurno 50 evra manje nego da ga uplacujes na rate, pri tom ne mislim na rate kredita tj lizinga, nego na rate samog osig. drustva. I bolje je da uzmes full kasko. Obicno nude sa 5 ili 10 % ucesca u steti, sa nekom minimalnom cifrom koju bi u tom slucaju morao da platis, npr. 100 evra. Pa ako steta bude 105 evra moras da platis 100.

Kad sve saberes najisplativije je da platis dvojicu nesvrstanih da ti cuvaju auto na smenu 24/7, da bi mirno spavao.
                    http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Ogi
                      CBC Senator XXL
                      • 07.10.2007
                      • 309
                      • Beograd
                      • Hyundai i30 1,4

Originally posted by ToNcA
                      A sto se tice onoga - natezanja rate na 30% pruihoda, ako je to stvarno tvoj prihod zasto ne razmislis o nekom jeftinijem autu? Ja kapiram da bi mi bilo malo previse da dajem pola plate na auto (30% za ratu i jos 20% u tom slucaju na gorivo).
                      Ja podizem kredit zato sto imam odlicne uslove kao radnik banke a isti vracamo supruga i ja a ne ja sam. Ona ima daleko vecu platu, da sam vracam ne bih ni pomislio na podizanje kredita.

Comment

Working...
                      X