PEHOVI koji se desavaju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

ja kad sam jednom prilikom gledao jednog gti-a da kupim i sad momak sto ga prodaje sjedne samnom da ga provozamo,naravno on je vozio, vozimo se kroz naselje on ga cepi 2.-3. 130/140 pa naglo koci do 50-60 da se vide trapovi kako je to sve ispravno, i u povratku isto ga on nacepio taman 2. negdje 80-90 kad iz sporedne ulice izlijece neki cica sa ladom a iz suprotnog smjera dolazi auto, sreca auto iz suprotnog smjera je proslo 2m od lade pa smo mi nekako skrenuli izmedju njih 2 ali kako smo prolazili zanese nas zadnji kraj i opali u ladu, zadnji tocak se iskrivio skoro za 90 stepeni,zadnje staklo polomljeno branik i ostala plastika sve polomljeno,a ladi se polomio samo far i malo se ulubio branik, izlazi cica iz lade malo pripit nezna sta ga je snaslo jer se to sve odigralo brzinom svijetlosti za njegove pojmove,izlazi ovaj momak sto je prodavao auto i navaljuje na cicu da ga bije jer mu je izgleda istekla registracija od golfa,tu prilaze neke 2 zene sto su bjezale uz ogradu pored puta kad smo prolazili pored njih i onako stale tu da se malo naslade, a ovaj prodavac navalio na cicu da ga zadavi, te sam morao tu da ih razdvajam, drug sto je iso samnom dolazi do nas jer je cuo neki prasak i mislio je da smo izginuli, kasnije je neko zvao policiju i mi smo otisli
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

Originally posted by Duke
      Originally posted by tt-boy
      "sad ces da vidis kako se vozi buba, treba je dobro zaleteti".
      h kad sad nisam riknuo ...
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Karbo
        CBC Senator
        • 16.02.2006
        • 225
        • Sydney - Land of Downunder

Prekjuce operem auto i napokon juce bi fin i suncan dan a ja imam slobodnog vremena pa reko da zapalim do plaze i uradim par slika sa autom.
        Odem do drugara, islikamo auto i na putu kuci, malo se provozali i vozim druga u ulicu... kad na sekund (sreca stao sam na semaforu i pustio jedno auto da prodje da bi ja mogao skrenuti desno... i ako sam mogao proletiti na brzaka) i taman kad sam usao u drugovu ulicu na jedno 5m od mene NI OD KUDA IZLECI BORDO NEKI AUTO (umro sam od straha, jer se odjednom pojavio na ulici kao da je lansiran...) Kad sam dosao sebi, neki klinac sa caletom (koji ima cvike kao dno od tegla) uci da vozi auto, tako je neopisivi brzo izletio na rikverc na ulicu... sreca moja (sto sacekah na semaforu i ako sam mogao komotno proci) a i drugova da nas nije udario. Em bi druga povrijedio (saputnika) em bi mi sjebao totalno auto.
        I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
        a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
        It will take your breath away!!!
        by David E. Davis

Comment

• TsUnAmI
          CBC Član
          • 14.10.2005
          • 25
          • Beograd

9. Februar 2005-e godine. Napolju sneg i temperatura od oko -10. Oko 2 ujutru odem sa kumove sedeljke da odvezem nekog tipa do grada, nebitno. Odvezem ga, krenem ponovo nazad na sedeljku i u najshiroj ulici u mom kraju (Kneza Visheslava) kod zgrade RTS-a pukla vodovodna cev. Voda koja je izashla se naravno na -10 zaledila a na kecu firminom gume nisu celave nego kao da su brijane! Upadnem ja u rupu sa nekih 70-80km/h....auto krene da leti sa jedne strane kolovoza na drugu.....vracaj u nizhu ne vredi....ne mogu da ga ispravim....i auto ide ka otvorenom delu puta i jednoj kao mini provaliji...poslednji izbor mi je ostala kochnica....rokne kochnicu auto se okrene kao pod ruchnom za 180 stepeni udarim u snezhni breg, prevrnem se na krov i zakucam u banderu tako da je stala na 5cm od moje glave. Inache te vecheri sam vezao pojas iako to do tada nisam uopshte radio i pojas mi spasio zhivot! Od povreda "samo": 3 polomljena rebra (koja na svu srecu nisu probila pluca), ukljeshtenje prshjljenova na kichmi, 9 kopchi na glavi, tezhi potres mozga, uganuce noge.... Ali je moglo da bude MNOGOOOO GORE!

Evo malo slika....

Once you feel Hayabusa, there is no turning back...

Comment

• Dutchman
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 741
            • Vracar centar sveta

Samo shto sam 99 uzeo PUG 405 sav ishutiran , barem je takva bila limarija , bogu plakati ali i cena je bila pola od stvarne. Elem posle dve nedelje shvatish da pola stvari na kolima ne radi izmedju ostalog zadnja osovina evidentno bochno odvaljena o neki ivichnjak pa kad uletish u rupu tochak zablokira, e sad najbolji deo . Idem da kupim ceo zadnji trap i na mosticu u zelezniku krene neshto da lupka , ja pogledam majstora "shta je sad" ma da nije kugla... ili se olabavio tochak.... u tom trenutku levi prednji krece ispred kola a auto pada na disk .... srecom rupa koju sam prethodno zabo blokira zadnji desni te sam stao na sred mostica.... inache bi bilo buc na shine ... pola sata sam juri tochak koji je pao sa mosta ....

josh je bolja cale pokupio auto sa farbanja i krene iz zeleznika kuci i na obrenovachkom mu se otvori hauba pokrivi oko sharki popuca git i otkine farbu ... i dalje je takva ... ko da je farba kad nemoze da se opegla na tim mestima...
            Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
            X