ja kad sam jednom prilikom gledao jednog gti-a da kupim i sad momak sto ga prodaje sjedne samnom da ga provozamo,naravno on je vozio, vozimo se kroz naselje on ga cepi 2.-3. 130/140 pa naglo koci do 50-60 da se vide trapovi kako je to sve ispravno, i u povratku isto ga on nacepio taman 2. negdje 80-90 kad iz sporedne ulice izlijece neki cica sa ladom a iz suprotnog smjera dolazi auto, sreca auto iz suprotnog smjera je proslo 2m od lade pa smo mi nekako skrenuli izmedju njih 2 ali kako smo prolazili zanese nas zadnji kraj i opali u ladu, zadnji tocak se iskrivio skoro za 90 stepeni,zadnje staklo polomljeno branik i ostala plastika sve polomljeno,a ladi se polomio samo far i malo se ulubio branik, izlazi cica iz lade malo pripit nezna sta ga je snaslo jer se to sve odigralo brzinom svijetlosti za njegove pojmove,izlazi ovaj momak sto je prodavao auto i navaljuje na cicu da ga bije jer mu je izgleda istekla registracija od golfa,tu prilaze neke 2 zene sto su bjezale uz ogradu pored puta kad smo prolazili pored njih i onako stale tu da se malo naslade, a ovaj prodavac navalio na cicu da ga zadavi, te sam morao tu da ih razdvajam, drug sto je iso samnom dolazi do nas jer je cuo neki prasak i mislio je da smo izginuli, kasnije je neko zvao policiju i mi smo otisli

Comment