PEHOVI koji se desavaju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

PEHOVI koji se desavaju

Mozda bi bilo zanimljivo da ljudi opisuju pehove koji su im se desavali

na automobilima bilo da su smesni, bizarni, skupi, zanimljivi itd...

Verujem da tema bas ne spada u Motor i upravljacka jedinica ali ako smeta molim moderatora da je prebaci gde treba!
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Kupis BMW on 6 godina star. Ti sretan, on prede i posle 47 km crkne mu automatski menjac.....
    https://t.me/pump_upp

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Ajoj malera. Nisam cuo nista tako slicno. Jesi posle tuk`o prethodnog vlasnika?
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Stajem ispred devojkine kuce sa autom(Mitsubishi galant TD) i cekam je.Auto radi na leru i odjednom shtucne i pocinje da radi kao benzinac-ne cuje se!Skontam sta je bilo,mada mi nije bilo bas jasno zasto,jer sam oba zupcasta i sve spanere/rolere zamenio 10000 km ranije.Sutra u radionici sam imao sta i da vidimtpao deo klinastog kaisa(jedna froncla od 10 cm) i prosla izmedju zastitne plastike i nosaca i upala u zupcasti On naravno,preskocio za 1 zub!Malo je falilo da ostanem bez klackalica na ventilima...

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Originally posted by Srdjan
          Ajoj malera. Nisam cuo nista tako slicno. Jesi posle tuk`o prethodnog vlasnika?
          Pa u prvom momentu sam pomislio ali kada smo razmontirali sistem menjaca, shvatio sam da i oni nisu znali sta ih ceka odnosno kada su ga prodali sta mene ceka...
          https://t.me/pump_upp

Comment

• @lix
            CBC Senator XXL
            • 17.12.2004
            • 875
            • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Spao mi "+" kabl sa bobine... 1,5 sati sam ispitivao sistem za dovod goriva...
            Kreten
            Što više za što manje

Comment

• Joker
              CBC Veteran
              • 09.05.2005
              • 116
              • Subotica

Na fici se zapusila rupica na cepu rezervoara, stvorio se vakum, fica ugasio. Ne znam koliko sam sve pregledao dok mi nije palo na pamet da proverim da li ima goriva, otvorim cep (ali onaj vazduh sto sam cuo nista mi ne govori ) stavim stap i vidim da ima goriva. Pokusam da upalim i gle fico upalio. Nakon nekoliko predjenih kilometara opet stane, i tu nakon desetak minuta sam ukapirao sta je problem

Comment

• 75ts
                CBC Senator XXL
                • 28.04.2005
                • 651
                • Beograd-Mirijevo

Burazer mi slupa auto, znaci hauba, branik, farovi, udari sa 100 u nekog keca, ja to seredim i posle 5 dana sa 2 na sat sudarim se sa kecom koji je isao oko 60 i ajd jovo nanovo.

Comment

• luka.l
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 490
                  • Beograd
                  • ВАЗ 21213

Budim se ujutro i shvatam da kasnim na odbranu laboratorijskih vezbi iz fizike na koje ako ne dodjem na vreme taj dan, pao sam iz tog predmeta.

Bacam neke stvari na sebe...strcavam niz stepenice, izlazim na ulicu...otvaram ficu, bacam torbu iza, tek da zaverglam, a dodah gas...puce zica gasa. Otvaram haubu da vidim gde je pukla i da li ima sanse da se nesto namesti...kako sam uhvatio donji deo haube, tako sam se vec umastio i zaprljao ruke. Cackam nesto oko zice i izvucem je i vidim da je pukla negde na sredini...grr...

Na 5 metara od mene taksi ostavlja musteriju...kupim torbu sedam u taksi...ulazim u laboratoriju sa malim zakasnjenjem...i crnim rukama...Liku kod koga sam branio vezbe uopste nije bilo jasno kako se to slaze sa faksom koji studiram...
                  - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                  - "I vi ste dobro."

Comment

• dfast
                    CBC Senator XXL
                    • 26.05.2005
                    • 1302
                    • Hoofddorp NL /Bgd

I jesi polozio vezbe ?
                    Mislim odbranio uspesno?

Comment

• dintel011
                      CBC Senator XXL
                      • 12.03.2005
                      • 348
                      • Beograd, Vidikovac

Upao sam u zonu sumraka
                      Isekao gumu, crkla mi lambda kontrola - auto nece da ide na plin, benzinske dizne zapusene, auto radi na tri cilindra, proveravaj kablove, svecice... kad ono polomile se klackalice na ventilu i to konstatovano posle predjenih 100km na tri cilindra, crkla sajla za kilometrazu.
                      Sve to od prekjuce, sve u roku od 24h, kako resisim jedan problem stvara se novi, sve sam sredio osim sajle.

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Godina 1994, Yugo EFI, pocinje da stuca kod Preseva - dovlacim se do Pojata (AMS), lik (majstor) gleda Yuga kao da je svemirski brod i kaze" verovatno je filter goriva, ionako je auto put, vozi na odredjenom broju obrtaja i stici ces".

Presao sam citavih 7 km i auto je umro. Naravno, 2am, nema mobilnih...
                        pesice do Pojata, zovi nekog iz BG da me vuku kuci.

Sutradan, sa drugom, auto je na kontaktu, blejim pod haubom, nesto dodirnemo i cuje se cak-upali se check engine.

Naravno, pala je masa sa kompjutera.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Krecem ja po devojku pa na koncert u Arenu. Obukao fino odelo, belu kosulju, kaput,... Ma sav ko iz izloga. Nije mi bilo bas do toga jer sam imao temperaturu blizu 39, ali rekoh sebi izdrzacu. Jos je bio plan da pre koncerta odemo na veceru, a ja kasnim.
                          Upalim auto, sacekam 30 sec, krenem, sve kao po loju. U Ustanickoj pocnem da preticem nekog gnjaveza, pun gas preko pune crte i mrki pogled upucen u njega, kad ono auto gubi snagu i pocinje da dimi. Ja gas on nista, ja turiram on samo dimi i gusi se... Ja tako polako do nje i zovnem je da sidje i fala bogu, ona nije spremna. Ja gore po nju i ona mi kaze, ajde idemo mojim kolima i meni olaksanje. Sutradan ujutru pogledam sta je, a ono spalo crevo sa turbine... A mislio sam da je otisao protokomer, mozda cak i turbina ili nesto slicno...
                          Druga fora je sa poznanikom koji je kupio Rovera sa 2.5 TD motorom za dzabe i presao 20 km i motor morao da menja ceo....
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Lucky
                            CBC Veteran
                            • 08.12.2004
                            • 184
                            • Prokuplje

Izlazim sa parkinga kod Velike plane na auto-putu ka BG, idem trakom za ubraznje i gledam u retrovizor da li ima nekog u srednjoj traci, u tom trenutku pogadjam ogromnu rupu, busi se prednja guma, stajem, mesto za dizalicu mi slepljeno tako da nemogu da podignem auto , kljucem za tocak ispravljam nekako, menjam gumu, a rezervna jedva stoji samo sto felna ne kaci u asfalt, jedva 0.5Bar ima, nastavljam dalje ka BG jedva 40km/h do sledece pumpe da napumpam gumu, ne radi pistolj... i tako sve do BG... :x

Comment

• Horsepower
                              CBC Senator XXL
                              • 29.12.2005
                              • 2000

Jedan od prvih dana kad sam dobio Mustanga. Cekam na semaforu, samom u autu je bila jedna devojka, i ja ajde da se pokazem odlucim da se trkam sa Chevy Cavalierom. Pali se zeleno, ja pustam kvacilo brzo i auto se na mestu ugasi. Ne da me je bio blam, nego ... nemogu recima opisati. Kao sto rekoh, Mustanga sam taman dobio i nisam znao stick bas najbolje da vozim jer sam pre toga samo automatika vozio.

Comment

Working...
                              X