problem sa pumpom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kwisko
    CBC Veteran
    • 14.04.2008
    • 124
    • bg

Re: problem sa pumpom

najlaksa varijanta ti je da jednostavno ispratis instalaciju od same pumpe , u gepeku bi trebalo da imas bimetal (prekidac) koji zna da crkne ili da jednostavno izgubi masu jer oksidira zica i to ti je najverovatnije kvar ako nije to , onda ti se verovatno rasklimao relej , prvo isproveravaj sve to pa se javi da ne bacas pare za pumpu bolje da ih bacis na hladan sok

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

Pumpa nesme da se gasi kada prebacis na plin!! tu je tvoj poblem. Pumpa jednostavno zapekne kod duze voznje na plin.Viljuske polovne imas u Nisu kod Gorana 064 1445436, ja nemam vise ni jednu.pozz
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• šraf
        CBC Početnik
        • 18.05.2009
        • 8
        • vranje

Hvala ljudi na savetima i brojevima tel.
        Al sad sam u dilemi "čemu služi emulator i kako on radi ?"Da li on zatvara samo dizne a pumpa i dalje radi ili se gasi i pumpa?

Comment

• amavrenski
          CBC Senator XXL
          • 08.08.2008
          • 306
          • Zrenjanin

@VVLAJKO: sto da ne sme da se gasi pumpa? kako je kod mene. ja ga uvek palim na beznin, kad obrtaji predju preko 2.500 prebaci se na plin i onda ga vozim konstantno na plin dok ne ugasim auto, i opet palim na beznin i tako u krug, ne moze da zapekne pumpa. osim u slucaju da ga ikljucivo i pali i vozi na plinu, konstantno. a i to treba dosta vremena.

Comment

Working...
          X