EGR ventil problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Re: EGR ventil problem

Nazalost EGR za benzince i dizele, koliko sam danas po'vatao nije isti, kao ni nacin na koji ECU reaguje na njega...
    Istestiracu teorija za nadolazeci vikend, posto mi auto tokom nedelje treba.

Comment

• bakara
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2005
      • 977
      • nBGd

Originally posted by kwisko
      baky skini katalizator i ima da ide kao tornado , ja sam to uradio taxisti na micubisi karizmi sa simptomom slicnim tvojim , nije mogla da izvuce 130 kmh , kad skidoh katalizator ganjao sam je 190 i mogla je jos , egr-u onda nista nesmeta jer ima normalan protok tj dotok i odlaz konstantne kolicine gasova
      khm, khm...moj auto ide i ovako 180 i moze jos...bar sam ga toliko vozio

Mozda bi isao preko 200 bez katalizatora
      pozdrav

Comment

• peaveeus
        CBC Veteran
        • 24.03.2008
        • 118
        • beograd

@ Redbox.
        Pa ruke ti se pozlatile, ne ne cekaj, nemoj ruke, bolje Mazda. Pa Mazda ti se pozlatila!
        Dakle zasto: evo citam ovo i vidim link, reko, ajde da pogledam. i prva recenica je: "A lot of people have complained about the eratic idle the Protege sometimes gets when the clutch is pushed in and rpms are allowed to fall quickly. The idle will jump anywhere from around 200-1100. This problem seems to get worse when the car warms up. My car started stalling everytime I pushed in the clutch or allowed it to idle"
        ETO RESENJA!!!
        imam isti problem, sa mojim autom, danas cu skinuti EGR pa cu da vidim sta i kako se cisti.
        Ako ovo upali imas pice od mene.
        FixOrRepairDaily

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

jeli jel ovo pice sa c ili ch da znam da se pripremim

ako pomogne ona link idemo mi svi na pice sa c ili ch nije vazno samo da je neke koristi od blejanja po interentu i raznim sajtovima

btw nemoj da mi se mazda pozlacuje odma ce zena da odvali komad
          I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
          X