Pug 206 RC - zna li neko nesto o ovom autu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Pug 206 RC - zna li neko nesto o ovom autu?

najverovatnije servis oce da **** do kraja....pa s obzirom da je toliko dugo na oglasima...nemam pojma,sta na motoru od s16 mozes da uradis za 5000e,ako je recimo s16 6000e+5 tuning= vise od 180ks
    ali ako trazis turbo masinu nissan s14a se prodaje za ispod 9000e ima ih 2 u srbiji 2.0 t nesto malo preko 200ks ,covek je mislim i prvi vlasnik,kaze kisu nije video i stoji mu u garazi mesecima ga nije vozio ,99godiste,70 000km....a pojeo bi 3 pezoa
    ja bi ga kupio da imam pare sad bi terao coveka da ustane iz kreveta i da kljuceve

cisto da imas pretstavu kako izgleda
    usput dulle sa foruma je imao s16 prodao ga je,kaze dobro ga sluzio i isao ali zamenio ga za wrx-a!
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
      • Mazda 6 2.0d

Pazi ovaj Nissan je skroz druga prica i iskreno - svidja mi se ali nije ono sto trazim. Verovatno si primetio vec moje teme na forumu - gledam neki mali zvrk koji hoce lepo da povuce. S16 mi deluje samo me vise zanima koja je razlika izmedju njega i RC-a sem sto je razlika u nekih 50 i kusur konjica (mada ne znam koliko se osecaju u voznji jer do 100-tke RC dobija manje od sekunde prednosti ali je na cetvrt milje razlika vise od sekunde sto nij za zanemariti) - znaci koja je razlika u lezanju na putu, da li je RC stabilniji, upravljiviji...

Inace da se razumemo - nisam trkac i ne pretendujem da to budem. Ako bih uzeo ijednog od tih Peugeota taj auto bih samo gledao da dovedem u top stanje (koliko je to moguce) i mozda bih mu dodao "angel eyes" a zasto onda performanse - zato sto volim po neki vikend ili nocu kada su prazne ulice da malo "produvam" motor. Znaci nikakav dalji tuning mi za sada ne pada na pamet (mada ko bi ga znao...).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Pa pazi, koji god auto da je u pitanju, mozes da naletis na primerak koji ce ti isterati sve pare iz dzepa na popravke - ali u principu nije skup za odrzavanje.

Ali, 11.000 ili koliko je vec, nema sanse da dobije. Mozda jedno 1500-2000 manje bi i bilo realno...
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• dandzaman
          CBC Senator
          • 12.09.2007
          • 229
          • RockNrolla bg

slozio bi se sa ovim sto je 206 rekao...
          znaci to sto Verano naplacuje servis abnormalno skuplje neznaci da je to realno...

cena koju trazi za taj auto je dosta nerealna,
          ja sam upoznao momka na jednom nasem skupu i rekao mu da je jaca cena ali tad je bila 11 soma a sada je jos visa tako da mu verovatno i nije stalo da ga proda

realna cena je izmedju 6500-8500eur max i jos su sad dosta nize cene automobila tako da....pogotovo sto gazi nase puteve dosta dugo...

s16 je dobar izbor ali nemoze se porediti sa RC-om

inace meni licno se vise svidja bez nabudzenih branika

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Mazda 6 2.0d

Iskreno onaj sa nabudzenim branicima mi deluje kao da su se klinci iz komsiluka poigrali i hteli da "nabudze" auto.
            Sto se cene tice i ja sam tog misljenja jer realno dati 11-12 soma za njega je previse, i zbog godina i zbog nasih puteva.

Jos cu razmisliti jer ipak mi je Clio Sport tiha patnja ali verujem da bi ga i masinica tipa RC dostojno zamenila bar za pocetak.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• srdjanissan
              CBC Senator XXL
              • 20.11.2008
              • 720
              • beograd

ovog sam vidjao parkiranog u beogradskoj ulici,fino izgleda a li duplo jevtiniji od RCa
              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... smo/151471

a evo i ovaj sto ga je dule zamenio za wrx ima tu dosta stvari,bez nitra mu je bio valjda oko 150+ ks tako nesto.....
              znam da je dobar i odrzavan i verovatno bi cena mogla na 6500 da se skine
              http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... GTI/148159
              najbolje navataj ga na forumu,pa ga pitaj nick mu je dulle mislim,ima ova 206 u avataru

Comment

• ToNcA
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2006
                • 868
                • Mazda 6 2.0d

Sad nisam pametan da li je onaj RC skup ili su ovi jeftini?
                Sivi ne bih ni gledao - jednostavno ne svidjaju mi se ovi "duboki" branici i sta da im radim.
                Crni mi lepo deluje (ne samo sto ima angel eyes), samo mi je nekako suvise budzen (koliko vidim srednji lonac i katalizator su izbaceni sto znaci - dosta buke ).

Koliko shvatam njega prodaje neko ko ga je kupio od Duleta?

Comment

• srdjanissan
                  CBC Senator XXL
                  • 20.11.2008
                  • 720
                  • beograd

dao mu ga u zamenu i 8-9000e za wrx-a 2005god i koliko sam kapirao po prici,taj lik ima svakakve masine a i cesto ih menja

onaj je mnogo skup imas cak s16 na zvezdari 2000g za 3900e,a na placevima 4000-4500e (uz detaljnu proveru u servisu da li je sve ok i da nije lupan)

Comment

• BGILLEGAL
                    CBC Senator XXL
                    • 22.05.2006
                    • 653
                    • Beograd

Crni GTI o kom toliko pricate je sada kod Ibize (shibija). On se covek kune u GTI-a, dva ih je do sad promenio i kaze da je autic odlican sa svakog aspekta. Razlika izmedju GTI/S16 nije u 50 nego u 40hp i to je to.

Sto se tice cene delova, najbolje pozvati nekog od ljudi sa foruma koji se bave prodajom delova i traziti, ako ih ne mrzi da izlistaju osnovne delove za ova 2 auta, tipa filteri, kaisevi, spaneri, diskovi, plocice, svecice itd itd itd.... To je ono osnovno.... Onda mozemo realno svi da tvrdimo da li je skup i da li nije, bas od takvih ljudi sam cuo te cifre da su delovi basoslovno skupi.

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

bice jedan Nissan 200sx s14 uskoro u prodaji za 7500
                      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• ToNcA
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2006
                        • 868
                        • Mazda 6 2.0d

Koliko sam shvatio GTI i S16 su isti automobil kao i GTI180 i RC - samo zavisi koje je trziste u pitanju.

Comment

• BGILLEGAL
                          CBC Senator XXL
                          • 22.05.2006
                          • 653
                          • Beograd

U pravu si. Mada je na isto trziste cesto isao i sa oba imena. To je cisto njihova unutrasnja stvar. GTI180 se zvao samo u Engleskoj, svuda ostalo se zvao RC

Comment

• ToNcA
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2006
                            • 868
                            • Mazda 6 2.0d

I sta je na kraju ispalo - koliko kosta "veliki servis" za 206 RC a koliko za S16?

Mada interesantna mi je stvar da bilo koji auto da se pomene (a da nije "kec" ili G2) neko ima komentar "delovi su skupi" tako da sam dosao do zakljucka (mada priznajem da nije potrebna inteligencija veca od one koju kisna glista ima da se to shvati) da su za sve nove automobile delovi - skupi, sto je nekako i logicno kada se vidi koliko su automobili napredovali. Sada naravno da niko n ocekuj da odrzavanje GTI masinice bude jednako skupo/jeftino kao odrzavanje Punta 1.2 ali ne verujem da se bas tako drasticno razlikuje u odnosu na odrzavanje npr 2.0 HDi 206-ice, ili mozda gresim?

Comment

• srdjanissan
                              CBC Senator XXL
                              • 20.11.2008
                              • 720
                              • beograd

ma,ne verujem da je skuplje,prvo se fabrici ne bi isplatilo da celu proizvodnu liniju ima posebno samo za rc model i rezervne posebne skupe delove...
                              nije ferrari
                              uzmi s16 i tuning,ne znam koliko te focus zanima imas njega 2.0 170ks atmo motor

Comment

• ToNcA
                                CBC Senator XXL
                                • 31.01.2006
                                • 868
                                • Mazda 6 2.0d

Pa Focus me generalno ne interesuje, a o Pug-u sam se raspitivao cisto informativno jer vidim da ih ima par na forumu i ne deluje mi kao los auto, samo sto me malo plasi cena tih S16-tica jer nekako mi deluje nerealno kupiti dobar GTI za par hiljadarki EUR narocito kada se zna kako s tre masinice voze i da tesko da ga je neko kupio da bi ga cuvao. U ovoj zemlji kada se kupuje najobicnija porodicna limuzina covek nije siguran sta kupuje (narocito ako je stara 7-8 godina) a kamo li sa ovakvim zvrkovima tako da je cena servisa veoma dobra informacija.

A sto se tuninga tice - vec sam rekao da me to ne zanima nesto preterano najvise zato sto nemam vremena. Da sam ovo sebi mogao da priustim u studentkim danima kada sam vremena imao na pretek verovatno bih ga do sada "rasklapao i sklapao vezanih ociju" ali sada kada se vremena realno nema (sem ako se ukrade od spavanja) tesko da cu nalaziti vremena za ozbiljniji tuning bilo cega.

A inace se slazem - za tuning je dusu dao.

Ipak na kraju nisam shvatio da li ima razlike u vesanju (znam da RC im vece felne) i samom tim u ponasanju na putu i btw - kakve kocnice ima RC jer da ide to znam ali kako staje?

Comment

Working...
                                X