Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Bahato parkiram

Jeste li čuli za ovo?

Sjajna ideja, trebalo bi da se organizujemo svi kao forum i da je podržimo!

Evo primera http://www.youtube.com/watch?v=ARHVSLhd1_Y

Uopšte mi nije jasno što policija toleriše ovo
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Bahato parkiram

u poslednje vreme su se aktivirali po bulevaru i samo pisu, pa makar auto stajao i 15 sec
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Vidan KV
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2007
      • 432
      • Kraljevo
      • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Ja ne znam da li išta može tako da me iznervira u svakodnevnom životu kao majmuni ovakvog tipa sa kojima se susrećem svaki dan .......mislim da je jedina primerena kazna za ovakve stvari da ga izvedeš iz auta i pendrekom po glavini.I tako svaki put dok se ne nauči.......više ne postoji razlika mali-veliki grad,ova ili ona ulica.....i grad poput Kraljeva postaje nepodnošljiv zbog bahatosti vozača.....da ne mora da bude tako setiće se svi Kraljevčani vremena kada je načelnik policije u KV bio Paun.Nije to ako davno bilo,pre pet-šest godina.Tada je,gotovo bezizlazna,situacija sa parkiranjem rešena za par danaočeo je da radi pauk i saobraćajna policija je radila svoj posao tj regulisala saobraćaj a ne sedela po kafanam........ko se pravio pametan-platio je i svi su se naučili za mesec dana...znači MOŽE.....pozzz!

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Vidi ga Panceva, tj. Parizanin...
        Svaka cast momku na hrabrosti i pozrtvovanosti!!! Alal vera, majstore.
        Je l' neko uspeo da cuje sta mu govori ovaj iz kola?
        I jedan fin muzicki video : http://www.youtube.com/watch?v=FcOq2XYgLXk
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

Okacio jos ranije sliku ovde:
          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

ja sam sam zalepio na auto, iz prostog razloga sto trenutna situacija u beogradu ne dozvoljava ovakve akcije, kada se resi problem parkiranja u gradu mogu se sprovoditi ovakve akcije, ovako je idiotski...
            npr. fax mi je u bulevaru (arh, etf, gradjevina), treba da udjem na 2min da uzmem obrazac iz studentske sluzbe, opcije za ostavljanje auta tih 2min je ili da idem u garazu koja je skoro uvek od 11-3 puna, ili da jurim parking u zonama okolo sto je jos veca naucna fantastika, obe akcije zahtevaju minimum 15min cimanja zbog posla od 2min, i NARAVNO da cu ostaviti auto na bulevaru tih 2min

Comment

• Car
              CBC Senator XXL
              • 07.07.2005
              • 900
              • Beograd

Kad bi ti redovno pisali kazne/odnosili auto, onda bi video da ima i alternativnih resenja dolaska na fakultet.
              Meni nije jasno kako neko moze da radi ono sto ne bi voleo da i svi ostali rade. To jest, ne verujem da bi tebi samom bilo u interesu da se i ostali studenti navedenih fakulteta ponasaju tako bahato - bulevar bi tad postao neprohodan.
              Beograd ima problem sa nedovoljno parking mesta, to je cinjenica i to zna svako ko tu zivi, ali to ne znaci da treba da se ponasamo kao kauboji, da gledamo samo svoje interese a zanemarimo interese ostalih 2 i kusur miliona ljudi.

Comment

• reaper_HGT
                CBC Senator XXL
                • 05.09.2007
                • 888
                • Beograd

e vidis u tome i jeste problem, sto bi ovde svi da pisu kazne i uzimaju pare a niko ne bi da resi problem
                prvih par puta sam parkirao u garazu ili se peo na ivichnjake 2km od faxa, ali kad to uradis 100 puta malo se osetis kao idiot sto gubis vreme zivce i novac zbog tudje gluposti

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Originally posted by reaper_HGT
                  npr. fax mi je u bulevaru (arh, etf, gradjevina),... i NARAVNO da cu ostaviti auto na bulevaru tih 2min
                  A jes' probao da ideš na fax GSP-om ?!
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• reaper_HGT
                    CBC Senator XXL
                    • 05.09.2007
                    • 888
                    • Beograd

u 90% posto slucajeva idem GSPom posto mi jedini izbor za parking predstavlja garaza, a provodim 3-8 sati na faxu pa mi se ne isplati nikako placanje

Comment

• JaMaL
                      CBC Senator XXL
                      • 14.04.2007
                      • 448
                      • JaMaL

Pa da, zato postoji gradski prevoz...

A i "problem" parkiranja ne postoji... zato sto ne postoji resenje... ako ne postoji resenje onda problema nema...

ne mozes srusiti pola centra grada da bi se napravio parking za par divljaka sa gomilom para sa periferije koje mrze da idu gsp-om.... nije cool...

mesta nema i nikada ga nece biti...

jedino resenje je da se zabrani ceo saobracaj u uzem centru sem javnog prevoza i stanara i onda nece biti problem kao u zapadnim gradovima... manje zagadjenja manje problema...

problem je sto ni stanari nemaju mesta... moj primer je isto dobar... 6 zgrada, broj stanovnika nebitan, broj automobila: 52-56 nisam siguran tacno... parking mesta ispred zgrada ukupno: 9. to je to... 52>9? i gde su to jos oni koje zele do dodju na posao ili da stanu? ja redovno kruzim po 45 min. !! 3 bloka u krug izmedju 11-17h da bi nasao parking... i onda me neko pita sto ne idem kolima nigde... 45 min. makar i ler gasa svaki dan + parking zona = dovoljno para i zivaca da ne zelim da palim auto za manje od 100 km puta... cesto sam se parkirao po 1-2km od kuce... jer nema jednostavno mesta... i onda tek u subotu ili nedelju mogu da zabodem mesto blize...

to je to... da li c eneko srusiti zgradu pored mene i napraviti parking? nekako ne verujem... tako da... resenje ne postoji...

Comment

• markofpi
                        CBC Senator XXL
                        • 27.07.2006
                        • 1552
                        • Bezanijska Kosa

A kako da nabavim ove nalepnice bahatoparkiram.com!?

Comment

• MarkoFaca
                          CBC Veteran
                          • 10.09.2007
                          • 108
                          • Karaburma, Beograd
                          • Opel Vectra C 1.8

Originally posted by JaMaL
                          A i "problem" parkiranja ne postoji... zato sto ne postoji resenje... ako ne postoji resenje onda problema nema...
                          Nadam se da se šališ za ovu boldovanu misao...?! A slažem se za ovo ograničenje ulaska u centar, osim za stanare i za GSP. Pa izvol'te lepo, kao u Londonu - ko hoće u centar, daj 500 kinti, pa može...

@markopfi: Imaš na sajtu http://www.bahatoparkiram.com .psd fajl pa sam odštampaš

Comment

• tomamega
                            CBC Senator XXL
                            • 19.03.2009
                            • 715
                            • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                            • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

@Markofpi

Na sajtu http://www.bahatoparkiram.com imas detaljno uputstvo, ne samo kako da napraviš nalepnice, već i kako se ponašati itd.

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Originally posted by reaper_HGT
                              ja sam sam zalepio na auto, iz prostog razloga sto trenutna situacija u beogradu ne dozvoljava ovakve akcije, kada se resi problem parkiranja u gradu mogu se sprovoditi ovakve akcije, ovako je idiotski...
                              npr. fax mi je u bulevaru (arh, etf, gradjevina), treba da udjem na 2min da uzmem obrazac iz studentske sluzbe, opcije za ostavljanje auta tih 2min je ili da idem u garazu koja je skoro uvek od 11-3 puna, ili da jurim parking u zonama okolo sto je jos veca naucna fantastika, obe akcije zahtevaju minimum 15min cimanja zbog posla od 2min, i NARAVNO da cu ostaviti auto na bulevaru tih 2min
                              Strasno... ...

Comment

Working...
                              X