Moj auto (Punto Mk1 '96 ) registrovan je do sad na Bg tablice,na sestru jednog prijatelja,od koje sam ja i kupio auto pre malo vise od godinu dana...
Prosle godine auto registrovan bez problema...A sad...posto nemam ovlascenje (boodala sam,znam
),ja odradim tehnicki u KV-u,zavrsim papire,posaljem joj u BG,ona tamo overi saobracajnu i to je to...Ali ove godine (pre par dana) njen brat mi kaze da ne moze da se registruje na nju jer je u odnosu na proslu godinu promenila prezime (udala se) i da moram da prevedem auto na sebe...Logicno razmisljam da to nije moguce...Kako ne moze da registruje svoj auto(ja sam nebitan jer SUP ne zna da je auto promenio vlasnika)...Ona je vlasnik ,nebitno da li je promenila prezime,jel da? malo glupo pitanje,ali ne mogu da skapiram...
Sad,da li je to neka njegova laz(u sta verujem) ili treba da se plati jos neka taksa pri registraciji (koju on nece da plati pa me laze da ne moze da se registruje na nju...)
Hvala unapred...
Prosle godine auto registrovan bez problema...A sad...posto nemam ovlascenje (boodala sam,znam

Sad,da li je to neka njegova laz(u sta verujem) ili treba da se plati jos neka taksa pri registraciji (koju on nece da plati pa me laze da ne moze da se registruje na nju...)
Hvala unapred...

Comment